Χωρίς Κουλιεράκη η Εθνική κόντρα στο Καζακστάν - Έμεινε εκτός ο Αθανασιάδης

Χωρίς Κουλιεράκη η Εθνική κόντρα στο Καζακστάν - Έμεινε εκτός ο Αθανασιάδης
Photo Credits: INTIME

Ο Κωσταντίνος Κουλιεράκης δεν έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα, όμως θα μείνει εκτός από το σημαντικό παιχνίδι με το Καζακστάν, ενώ εκτός έμεινε και ο Αθανασιάδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μια απουσία θα παραταχθεί η Εθνική στον αποψινό αγώνα με το Καζακστάν (20/3 21:45).

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποχώρησε με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, προκαλώντας όπως είναι φυσικό ανησυχία τόσο στις τάξεις της Εθνικής, όσο και στον ΠΑΟΚ.

Παρά ταύτα οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Χανιώτης στόπερ δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, φυσικά δεν υπολογίζεται για το αποψινό παιχνίδι, ωστόσο θα πηγαίνει… μέρα-μέρα ενόψει του επόμενου αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Γεωργία ή το Λουξεμβούργο την Τρίτη (26/3).

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Αθανασιάδης της ΑΕΚ έμεινε επίσης εκτός αποστολής με τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Σωκράτη Διούδη να αποτελούν την τριπλέτα.

Παράλληλα, ο Πογιέτ δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Κάρλος Ζέκα και Μανώλη Σάλιακα.

Έτσι, την αποστολή απαρτίζουν οι:

Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης και Τζόλης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X