«Σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία του»: Πώς ο 29χρονος πιλότος πρόλαβε να εκτιναχθεί από το F-16 λίγο πριν τη συντριβή (VIDEO)

«Σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία του»: Πώς ο 29χρονος πιλότος πρόλαβε να εκτιναχθεί από το F-16 λίγο πριν τη συντριβή (VIDEO)

Ανακούφιση προκάλεσε η είδηση ότι ο πιλότος του F-16 Block 52 το οποίο κατέπεσε χθες το μεσημέρι κοντά στο νησάκι Ψαθούρα, μεταξύ Χαλκιδικής και Αλοννήσου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλιστα, εντός της ημέρας αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου νοσηλεύεται προληπτικά. Πρόκειται για τον 29χρονο υποσμηναγό Παναγιώτη Αποστολάκη. «Σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία του», ανέφεραν οι δικοί του άνθρωποι μιλώντας στο Trikalanews.gr, τονίζοντας την αγάπη του για το επάγγελμά του.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης. Το μαχητικό αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα για την άσκηση «Ιέραξ» μαζί με άλλα αεροσκάφη. Ο πιλότος ανέφερε πρόβλημα στον κινητήρα, ωστόσο τα ακριβή αίτια της πτώσης παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X