Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (21/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (21/3)

Ανάλυση και προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέμπτη σήμερα και η μάχη της Ελλάδας κόντρα στο Καζακστάν δεσπόζει στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

 

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (21:45): Να γράψει ιστορία και να βρεθεί και πάλι σε τελική φάση Euro, αυτήν τη φορά στα γήπεδα της Γερμανίας, το καλοκαίρι του 2024, θέλει η Ελλάδα, η οποία βρίσκεται δύο βήματα μακριά. Και το πρώτο από αυτά, θέλει να το κάνει απόψε, με τον κόσμο στο πλευρό της. Η Εθνική μας ομάδα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε διαδικασία play-offs και στοχεύει να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια, αρχής γενομένης από το αποψινό Ελλάδα – Καζακστάν. Καλύτερη ομάδα είναι, καλείται να το δείξει και στο γήπεδο και να βγάλει εκεί την καλή εικόνα που έχει δείξει στο μεγαλύτερο διάστημα.

 

Στη φάση των ομίλων στα προκριματικά του Euro 2024, η Ελλάδα είχε έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολο έργο με Γαλλία (22) και Ολλανδία (18) και εν τέλει τερμάτισε 3η με 13 βαθμούς, μπροστά από Ιρλανδία (6), Γιβραλτάρ (0). Έτσι, κλήθηκε να διεκδικήσει το εισιτήριο μέσα από την τελική φάση του Nations League, εξαργυρώνοντας το γεγονός ότι στη φάση των ομίλων της συγκεκριμένης διοργάνωσης, τερμάτισε στην 1η θέση με 15 βαθμούς και 10-2 γκολ, μπροστά από Κόσοβο (9), Βόρεια Ιρλανδία (5), Κύπρο (5).

 

Το κίνητρο για τους διεθνείς μας είναι ήδη τεράστιο, ενώ έγινε γνωστό πως τεράστιο θα είναι και το πριμ που τους υποσχέθηκε η ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, λέγεται πως το ποσό που θα μοιραστούν σε περίπτωση πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024 είναι 4,5 εκατομμύρια ευρώ! Θυμίζουμε, σε περίπτωση νίκης επί του Καζακστάν, η Ελλάδα θα παίξει στον τελικό της 26ης Μαρτίου, εκτός έδρας, με το νικητή από το ζευγάρι Γεωργία – Λουξεμβούργο. Σε αυτήν την προσπάθεια, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα για το Ελλάδα – Καζακστάν. Εκτός για το σημερινό ματς είναι ο Γιαννούλης (αριστερό μπακ) με τραυματισμό, αντίθετα, τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Γιακουμάκης.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

 

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (21:45): Το Καζακστάν θέλει και αυτό να γράψει ιστορία, μιας και δεν έχει βρεθεί ποτέ σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Προ ημερών, έπαιξε φιλικό με το Τουρκμενιστάν και επικράτησε 2-0, σε μία καλή… προπόνηση. Στο δικό του όμιλο των Προκριματικών του Euro 2024, είχε καλή παρουσία, αλλά τερμάτισε στην 4η θέση με 18 βαθμούς, πίσω από Δανία (22), Σλοβενία (22) και Φινλανδία (18) και μπροστά από Βόρεια Ιρλανδία (9) και Σαν Μαρίνο (0). Έτσι, εξασφάλισε κι εκείνο το δικαίωμα στο όνειρο μέσω του Nations League, όπου στον όμιλο, τερμάτισε πρώτο με 13 βαθμούς και 8-6 γκολ, μπροστά από Αζερμπαϊτζάν (10), Σλοβακία (7), Λευκορωσία (3). Σίγουρα το γεγονός ότι μπαίνει στα play-offs ως αουτσάιντερ μπορεί να κάνει το Καζακστάν πιο επικίνδυνο, όμως, όλα εξαρτώνται από την Ελλάδα και τη δική της εμφάνιση. Εκτός δίνεται μόνο ο τιμωρημένος Αλίπ (κεντρικός αμυντικός).

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

 

Ολυμπιακός – Βιλερμπάν (21:15): Το σερί των έξι νικών στην Ευρωλίγκα έλαβε τέλος για τον Ολυμπιακό, που ήταν κατώτερος των περιστάσεων απέναντι στην Εφές στην Τουρκία. Έχασε έτσι σημαντικό έδαφος στην μάχη για την 4η θέση που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Υποδέχεται απόψε την εκ των ουραγών Βιλερμπάν, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ούτως ώστε να αρχίσει να «κλειδώνει» την είσοδο στην εξάδα και την απευθείας πρόκριση σε αυτά. Είναι το απόλυτο φαβορί, παρότι δεν θα έχει ξανά στην διάθεσή του τους Μήτρου-Λονγκ και Μιλουτίνοφ. Παράλληλα, ο Γουόκαπ είναι φανερά επηρεασμένος από το διάστρεμμα και «σφίγγει τα δόντια» για να αγωνιστεί, κάτι που είναι πρόβλημα. Έχει όμως μεγάλη ευκαιρία για νίκη στην έδρα του, όπου έχει ρεκόρ 11-4 φέτος και συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Στον πρώτο γύρο, επικράτησε της αποψινής του αντιπάλου 85-73 στην Γαλλία. Επιθετικά, έχει μέσο όρο 78,1 πόντους, την ώρα που στην άμυνα επιτρέπει μόλις 73,2. Έχει την δυνατότητα να κρατήσει τους φιλοξενούμενους σε αυτά ή και σε πιο χαμηλά επίπεδα και ο ίδιος να σκοράρει περισσότερο, για να καλυφθεί και το χάντικαπ των 12,5 πόντων.

 

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

 

 

Ολυμπιακός – Βιλερμπάν (21:15):  Πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις στο παιχνίδι με την Μακάμπι στο Βελιγράδι, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Μπόλντγουιν και ηττήθηκε. Δείχνει πάντως καλύτερο πρόσωπο το τελευταίο διάστημα, παρότι δεν έχει κανέναν ουσιαστικό στόχο, πλην την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Πάει στο ΣΕΦ ως αουτσάιντερ, αλλά το γεγονός πως δεν έχει καμία απολύτως πίεση, την κάνει επικίνδυνη αν δεν προσεχθεί. Αγωνιστικά, έχει εκτός του Σκοτ και αμφίβολο τον Λοβέρν, ενώ εκτός έδρας έχει μόλις τρεις νίκες σε δεκαπέντε αγώνες. Στατιστικά, πετυχαίνει 77,5 πόντους κατά μέσο όρο, όμως το πρόβλημά της είναι στην άμυνα, που επιτρέπει 86,3. Ο Ολυμπιακός δεδομένα με την πολύ καλή άμυνά του μπορεί να την κρατήσει χαμηλότερα απ’ ότι σκοράρει συνήθως, αλλά και να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της στα μετόπισθεν για να σκοράρει περισσότερο.

 

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X