Ο Μιτάι και οι άλλοι νεαροί που τσεκάρει η Γιουβέντους

Ο Μιτάι και οι άλλοι νεαροί που τσεκάρει η Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Οι αναφορές στην Ιταλία για τον Μάριο Μιτάι και άλλους νεαρούς παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιταλικό δημοσίευμα χθες ανέφερε πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και νυν της Λοκομοτίβ Μόσχας,  Μάριο Μιτάι βρίσκεται στη λίστα της Γιουβέντους.

Ο 20χρονος Αλβανός αριστερός μπακ πουλήθηκε το καλοκαίρι του 2022 στην ρωσική ομάδα από την ΑΕΚ αντί 3 εκατ. ευρώ και είναι διεθνής με την εθνική Αλβανίας. Συνολικά φόρεσε την φανέλα της «Ένωσης» 37 φορές. Μία φορά αγωνίστηκε με την Κ19, 20 με την Β’ ομάδα και 16 με την πρώτη. Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 19 συμμετοχές στην Ρωσία έχοντας αγωνιστεί για συνολικά 995 λεπτά.

Ο τεχνικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», Κριστιάνο Τζιουντόλι τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών για να ενισχύσει με νέο… αίμα την ομάδα. Και εκτός του Μιτάι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και για τα άλλα ονόματα…

Απ’ αυτές τις περιπτώσεις ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή εκείνη του Σουντάκοβ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο οποίος όμως είναι ήδη αρκετά ακριβός λόγω της πολύ καλής χρονιάς που κάνει, αλλά και της πρόσφατης ανανέωσης του συμβολαίου του. Ακόμη, στην λίστα του υπάρχουν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Ντανίλο Σίκαν, επίσης της Σαχτάρ, τον Πάτρικ Ντόργκου της Λέτσε και τον Μάριο Μιτάι της Λοκομοτίβ Μόσχας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X