«Δικαιοσύνη για τους πλούσιους»: To θύμα του Άλβες δηλώνει εξοργισμένη και απογοητευμένη με την αποφυλάκισή του

«Δικαιοσύνη για τους πλούσιους»: To θύμα του Άλβες δηλώνει εξοργισμένη και απογοητευμένη με την αποφυλάκισή του
Photo Credits: INTIME

Αγανακτισμένη, απελπισμένη και απογοητευμένη είναι η νεαρή γυναίκα που κακοποιήθηκε από τον Ντάνι Άλβες μετά την απόφαση για την προσωρινή αποφυλάκισή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Είναι αγανακτισμένη, απελπισμένη και απογοητευμένη» είπε η δικηγόρος Έστεθ Γκαρθία, που είχε εκπροσωπήσει την κοπέλα, στην οποία επιτέθηκε σεξουαλικά ο Βραζιλιάνο αμυντικός τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο Άλβες καταδικάστηκε σε 4,5 έτη φυλάκισης τον περασμένο μήνα, ωστόσο ζήτησε να αποφυλακιστεί προσωρινά μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ του επιβάλλοντας εγγύηση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ και περιοριστικούς όρους, μια απόφαση που εξόργισε το θύμα.

«Ήταν πολύ δύσκολο να εξηγήσω στην πελάτισσά μου τους νομικούς λόγους για τους οποίους ελήφθη αυτή η απόφαση. Για εμάς μεταφέρει την ιδέα ότι υπάρχει δικαιοσύνη για τους πλούσιους. Και ότι ένα άτομο που έχει καταδικαστεί για βίαιο βιασμό, με πρόσφατη ποινή, για την οποία έχει ασκηθεί έφεση από όλα τα μέρη, μπορεί να αφεθεί αμέσως ελεύθερο» είπε, επίσης, η δικηγόρος, σημειώνοντας ότι «είναι πολύ πιθανό αυτό να μην είχε συμβεί σε κανέναν άλλο κατάδικο χωρίς οικονομική ικανότητα τόσο σημαντική όπως αυτή που έχει ο Άλβες».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X