Ηλικιωμένη στην Κατερίνη χάρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ, στην μνήμη του παιδιού της

Ηλικιωμένη στην Κατερίνη χάρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ, στην μνήμη του παιδιού της

Συγκινημένη σήμερα (20/3), παρέδωσε στο ΕΚΑΒ την υπερσύγχρονη κινητή μονάδα, με την ελπίδα να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο δώρισε στο ΕΚΑΒ Κατερίνης η 83χρονη συνταξιούχος Ειρήνη Παρασκευοπούλου, στη μνήμη του γιου, του συζύγου και του πατέρα της.

Η γυναίκα το έκανε για να βοηθήσει τους συνανθρώπους της στην μνήμη του γιου της, που τον έχασε πριν από δύο χρόνια στα 56 του.

Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1, είπε πώς αποφάσισε να κάνει αυτή τη δωρεά λόγω της «εξαιρετικής συμπεριφοράς» των γιατρών και των νοσηλευτών απέναντί της στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης.

«Ο χαμός του παιδιού μου που έφυγε άδικα, χωρίς να ξέρουμε τίποτε, με οδήγησε στην πράξη αυτή», πρόσθεσε.

Αποκάλυψε ότι τα χρήματα αυτά δεν προέρχονται από οικονομίες που είχε κάνει η ίδια και ο σύζυγός της αλλά από την κρατική αποζημίωση για τις ηρωικές πράξεις του στρατιωτικού πατέρα της. «Αυτά τα χρήματα ήταν το αίμα του πατέρα μου, αυτό με συγκίνησε περισσότερο», υπογράμμισε. «Ο γιος μου ήταν περήφανος και έλεγε ”έχω ήρωα παππού”», είπε η Ειρήνη Παρασκευοπούλου, προσθέτοντας «Θα ήταν ιεροσυλία τα χρήματα που προήλθαν από τον ηρωισμό και την αυτοθυσία του πατέρα μου να ξοδευτούν άσκοπα».

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X