Κούγιας και ΑΕΛ προσπάθησαν να μπλοκάρουν την παρουσία της ΑΕΚ Β' στα Play Offs και «έφαγαν» τα μούτρα τους

Κούγιας και ΑΕΛ προσπάθησαν να μπλοκάρουν την παρουσία της ΑΕΚ Β' στα Play Offs και «έφαγαν» τα μούτρα τους
Photo Credits: INTIME

«Έφαγαν» τα μούτρα τους η ΑΕΛ και ο Κούγιας στην προσπάθεια που έκαναν για να μπλοκάρουν την παρουσία της ΑΕΚ Β' στα Play Offs της Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΛ και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας προσπάθησαν να μπλοκάρουν την συμμετοχή της ΑΕΚ Β’ στα play offs της Super League 2, αλλά «έφαγαν» τα μούτρα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πατώντας σε μια πρόταση του κανονισμού που όμως αναφέρεται στην περίπτωση υποβιβασμού ομάδας της SL 1 που έχει και β’ ομάδα στην SL 2, τόσο η ΑΕΛ όσο και ο Αλέξης Κούγιας προσπάθησαν να μπλοκάρουν την συμμετοχή της ΑΕΚ Β’ στα play offs της Super League 2, αλλά «έφαγαν» τα μούτρα τους. Σε αυτή την περίπτωση διαλύεται αυτόματα η Β’ ομάδα κι αν συμμετέχει στα play offs φυσικά αποκλείεται.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η πλευρά της ΑΕΚ μέσω του αντιπροέδρου της ΠΑΕ κ. Αλέξη Αλεξίου απάντησε αναλυτικά και συντριπτικά στις αιτιάσεις Λάρισας και Κούγια. Και έτσι η κλήρωση έγινε κανονικά με την συμμετοχή της ΑΕΚ Β’.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X