Αυτήν την ΕΠΟ ονειρεύονται - Ο αλήστου μνήμης Σαρρής μπούκαρε στο γήπεδο και προκάλεσε επεισόδιο (VIDEO)

Αυτήν την ΕΠΟ ονειρεύονται - Ο αλήστου μνήμης Σαρρής μπούκαρε στο γήπεδο και προκάλεσε επεισόδιο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Απίθανο περιστατικό σε αγώνα της ΕΠΟ Χίου με πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο με μία ντροπιαστική στιγμή για τον άλλοτε πρόεδρο της Ομοσπονδίας στα «μαύρα» χρόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργο Σαρρή.

Για το περιστατικό μίλησε σε συνέντευξή του στη «Δίκη στο Open» ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Χίου, Παντελής Ρούλλης, κάνοντας λόγο για απειλές από τον πρώην ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ, που λόγω επαγγελματικής ιδιότητες ορίζεται ως γιατρός σε αγώνες της Ένωσης!

«Το περιστατικό είναι από τον αγώνα Κανάρης-Ηρακλής Θυμιανών στις 10 Μαρτίου. Είναι το τελευταίο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και μετά η μία από τις δύο ομάδες θα έμπαινε στα μπαράζ για τον πρωταθλητή. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, ο κ. Σαρρής, με έσπρωξε ενώ εγώ του είπα με όμορφο τρόπο να περάσει έξω γιατί δεν είναι αρμοδιότητα του γιατρού του αγώνα να μπαίνει μέσα στο γήπεδο όποτε θέλει. Και εκείνος μου επετέθη και με τα σπρωξίματα μου έλεγε ότι όταν γίνουν εκλογές και βγει η παράταξή του ότι εμένα, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χίου τον κ. Νικολαΐδη, και τον πρώην διαιτητή της SL τον κ. Ντάτη, θα μας διαγράψει και θα μας εξαφανίσει από τους καταλόγους. Αν αυτό δεν είναι απειλή, ποια είναι; Έχουμε μάρτυρες», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο από το blog «dikografies»:

ΠΗΓΗ: sdna.gr 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X