Αθλητικός διευθυντής Φενέρμπαχτσε: «Οι παίκτες μας έπρεπε να αμυνθούν, άνθρωποι με μαχαίρια και ξύλα απειλούσαν τους παίκτες μας» (ΦΩΤΟ)

Αθλητικός διευθυντής Φενέρμπαχτσε: «Οι παίκτες μας έπρεπε να αμυνθούν, άνθρωποι με μαχαίρια και ξύλα απειλούσαν τους παίκτες μας» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο αθλητικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Μάριο Μπράνκο, υπερασπίστηκε τους παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και Φενέρμπαχτσε σημαδεύτηκε από πολύ σοβαρά επεισόδια, όταν οπαδοί των γηπεδούχων «μπούκαραν» στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες των φιλοξενουμένων απάντησαν με κλωτσιές και μπουνιές, κινήσεις από άλλο άθλημα.

Ο αθλητικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Μάριο Μπράνκο, υπερασπίστηκε τους παίκτες, τονίζοντας ότι βρίσκονταν σε αμυντική θέση, προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους που βρίσκονταν σε κίνδυνο.

«Οι κατηγορίες εναντίον των παικτών είναι εντελώς αβάσιμες, γιατί αυτό που είδαμε ήταν απίστευτο. Άνθρωποι με μαχαίρια και ξύλα απειλούσαν τους παίκτες μας από κάθε κατεύθυνση.

Οι παίκτες μας έπρεπε να αμυνθούν γιατί μπορώ να πω ότι κινδύνευε η ζωή τους», ανέφερε.

 

Αξίζει να σημειωθεί, πως δύο παίκτες της Φενέρμπαχτσε κινδυνεύουν με τιμωρία. Ο ένας είναι ο Μπράιτον Οσάγι-Σάμουελ, ο οποίος με μία κλωτσιά έριξε στο έδαφος  έναν οπαδό και στη συνέχεια άρχισε να τον γρονθοκοπεί αλλά και ο Τζέιντεν Οστερβόλντε, που έριξε κλωτσιά στο κεφάλι πεσμένου οπαδού.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X