Νεϊμάρ: Η επική ατάκα του στον Ζεσούς - «Θέλεις να μάθεις στον ιερέα πώς να κάνει τη Λειτουργία;»

Νεϊμάρ: Η επική ατάκα του στον Ζεσούς - «Θέλεις να μάθεις στον ιερέα πώς να κάνει τη Λειτουργία;»
Photo Credits: INTIME

Ο συμπαίκτης του Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ, Μίκαελ, αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικού του Βραζιλιάνου με τον Ζόρζε Ζεσούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενώ ο Νεϊμάρ εξακολουθεί να παραμένει στα πιτς μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε με την εθνική Βραζιλίας τον περασμένο Οκτώβριο, κι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, ο συμπαίκτης του στην Αλ Χιλάλ, Μίκαελ, μίλησε για ένα αστείο σκηνικό με τον Ζόρζε Ζεσούς.

Μιλώντας στη βραζιλιάνικη εκπομπή Dominjol αποκάλυψε την επική ατάκα του Νεϊμάρ, όταν ο προπονητής της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία τού είπε ότι θα του κάνει “μαθήματα” στην εκτέλεση πέναλτι.

«Ο προπονητής βγαίνει από τον ρόλο του μερικές φορές και γίνεται πολύ αστείος. Υπάρχουν στιγμές που αστειεύεται και δεν μοιάζει με το ίδιο άτομο που μας δυσκολεύει.

Ο Νεϊμάρ είχε χάσει ένα πέναλτι κι ο Ζεσούς τού είπε: “Θα σε μάθω εγώ πώς να εκτελείς ένα πέναλτι”. Ο Νεϊμάρ ευστόχησε στο πέναλτι κι απάντησε: “Θέλεις να μάθεις στον ιερέα πώς να κάνει τη Λειτουργία; Θα χάσω πέναλτι μόνο όταν το θέλω”.

Στη συνέχεια επαίνεσε τον Βραζιλιάνο για τον επαγγελματισμό του: “Είχα την ευκαιρία, και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό, να συναντήσω τον Νεϊμάρ και να δουλέψω μαζί του.

Κάθε φορά που ερχόταν να προπονηθεί μαζί μας, ήταν πάντα εργατικός και δεν τον είδα ποτέ να παραπονιέται για τίποτα.

Ήταν πολύ εύκολο να δουλέψεις μαζί του, λόγω της ενέργειάς του, της ζωντάνιας του και της προσωπικότητάς του, ήταν πολύ ήρεμος.

Ποτέ δεν τον έχω δει να μειώνει κανέναν, ποτέ δεν τον έχω δει να είναι αγενής ή να προκαλεί οτιδήποτε. Πάντα δούλευε, πάντα συγκεντρωνόταν και έδινε συμβουλές στο γήπεδο».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X