Εκτός Εθνικής Βραζιλίας ο Γκάμπριελ λόγω τραυματισμού

Εκτός Εθνικής Βραζιλίας ο Γκάμπριελ λόγω τραυματισμού
Photo Credits: INTIME

Στην θέση του Γκάμπριελ μπαίνει ο Μπρέμερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σέντερ μπακ της Βραζιλίας, Γκάμπριελ Μαγκαλιάες, θα χάσει τους προσεχείς φιλικούς αγώνες με την Αγγλία και την Ισπανία λόγω τραυματισμού, όπως δήλωσε σήμερα (18/3) ο προπονητής της «σελεσάο», Ντοριβάλ Τζούνιορ. Ο Γκλέισον Μπρέμερ κλήθηκε για να τον αντικαταστήσει.

Ο 26χρονος αμυντικός της Άρσεναλ, που μετράει έξι συμμετοχές με Εθνική Βραζιλίας, είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή των 26 ποδοσφαιριστών που ανακοινώθηκε το Σάββατο.

Ο Γκάμπριελ αποτελεί την τελευταία απουσία για τη Βραζιλία μετά τους τραυματισμούς των Γκαμπριέλ Μαρτινέλι, Κασεμίρο, Έντερσον και Μαρκινίο.

Ο Μπρέμερ έχει τρεις συμμετοχές με τη Βραζιλία.

«Σήμερα είχαμε άλλο ένα θύμα από τραυματισμό», είπε ο Ντοριβάλ στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας: «Δυστυχώς, ο Γκάμπριελ δεν θα μας ακολουθήσει. Στη θέση του, καλούμε τον Μπρέμερ, από τη Γιουβέντους».

Η Βραζιλία ταξιδεύει στο Γουέμπλεϊ για να δώσει ένα φιλικό με την Αγγλία το Σάββατο, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, στις 26 Μαρτίου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X