ΑΕΚ: Άδειασαν τα Σπάτα ενόψει εθνικών - Οι 9 απόντες της Ένωσης

ΑΕΚ: Άδειασαν τα Σπάτα ενόψει εθνικών - Οι 9 απόντες της Ένωσης
Photo Credits: INTIME

Χωρίς 9 διεθνείς συνεχίζει τις προπονήσεις η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνέχισε σήμερα τις προπονήσεις της στα Σπάτα μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Ματίας Αλμέιδα στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Αργεντίνος τεχνικός είδε σήμερα τα Σπάτα να… αδειάζουν, καθώς απόντες ήταν οι 9 διεθνείς της ομάδας που ενσωματώθηκαν στις αποστολές των χωρών τους.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι για το φιλικό της Ένωσης με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο, την Τετάρτη στις 19:00.

Οι 9 διεθνείς της ΑΕΚ

  • Ελλάδα: Πέτρος Μάνταλος, Γιώργος Αθανασιάδης και Λάζαρος Ρότα είναι στην αποστολή του Γκουστάβο Πογιέτ για τον κρίσιμο αγώνα με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου κι εφόσον προκριθεί η Ελλάδα, στις 26 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία-Λουξεμβούργο.
  • Κροατία: Ο Ντομαγκόι Βίντα για ακόμα μια φορά κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του, η οποία το Σάββατο 23 Μαρτίου αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση την Τυνησία.
  • Περού: Ο Αλεξάντερ Κάλενς, εκ των ηγετών της εθνικής Περού όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην χώρα του, είναι στην αποστολή για τα φιλικά κόντρα σε Νικαράγουα και Δομινικανή Δημοκρατία στις 23 και 27 Μαρτίου αντίστοιχα.
  • Μεξικό: Ο Ορμπελίν Πινέδα κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον Παναμά τα ξημερώματα της Παρασκευής, για τα ημιτελικά του Πρωταθλήματος Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.
  • Σερβία: Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Σέρβων, για τα δυο φιλικά κόντρα σε Ρωσία και Κύπρο στις 21 και 25 Μαρτίου αντίστοιχα.
  • Πολωνία: Ο Νταμιάν Σιμάνσκι κλήθηκε στην εθνική ομάδα της πατρίδας του για το κρίσιμο ματς κόντρα στην Εσθονία για τα ημιτελικά των πλέι οφ του Nations League στις 21 Μαρτίου και εφόσον η Πολωνία προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στον τελικό της 26ης Μαρτίου τον νικητή του ζευγαριού Ουαλία-Φινλανδία.
  • Τρινιντάντ και Τομπάγκο: Ο Λιβάι Γκαρσία αναχώρησε σήμερα (18/3) για την πατρίδα του, ενόψει του κρίσιμου σαββατιάτικου ματς με τον Καναδά, που θα κρίνει την πρόκριση στο Copa America.

Απόντες από τα Σπάτα είναι επίσης ο Τζούντα Γκαρσία, ο οποίος όπως και ο Λιβάι ενσωματώθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του αλλά και ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τα παιχνίδια κόντρα σε Λευκορωσία και Ανδόρρα στις 22 και 26 Μαρτίου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X