Αποθέωσε τον Γιακουμάκη ο προπονητής της Ατλάντα: «Σκοράρει με κλειστά μάτια»

Αποθέωσε τον Γιακουμάκη ο προπονητής της Ατλάντα: «Σκοράρει με κλειστά μάτια»
Photo Credits: INTIME

Λίγα 24ωρα πριν την ενσωμάτωσή του στην αποστολή της Εθνικής, ο Γιακουμάκης πρωταγωνίστησε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιακουμάκης έχει κάνει εκρηκτικό ξεκίνημα στο MLS την φετινή σεζόν, με τον έμπειρο διεθνή επιθετικό να μετράει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Λίγα 24ωρα πριν την ενσωμάτωσή του στην αποστολή της Εθνικής, ο Γιακουμάκης πρωταγωνίστησε στην αναμέτρηση της Ατλάντα με την Ορλάντο, έχοντας στο ενεργητικό του γκολ και ασίστ.

Μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γιακουμάκης σέρβιρε στον Λομπτζανίτζε, με τον Γεωργιανό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την Ατλάντα. Στο 71′ ο Γιακουμάκης μετατράπηκε από δημιουργός σε σκόρερ, διαμορφώνοντας με υπέροχο σουτ το τελικό 2-0 υπέρ της Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

«Ο τρόπος που αξιολογό τον GG (Γιώργο Γιακουμάκη) δεν είναι μονάχα για την δυνατότητά του να σκοράρει, ξέρουμε ότι μπορεί να το κάνει και με κλειστά μάτια, ότι θα σκοράρει τη φετινή σεζόν.

Αλλά και στην αμυντική του φάση, το πώς πρεσάρει, το πώς κυνηγάει, πώς ξεκινάει αυτές τις αμυντικές ενέργειες. Μερικές μορφές προσπερνάει χαφ και εξτρέμ για να κάνει αυτή την προσπάθεια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα και τα ηγετικά στοιχεία που δείχνει εκεί» είπε μετά το παιχνίδι ο προπονητής της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, Γκονσάλο Πινέδα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X