Σοκάρει ο προπονητής της Φενέρ: «Χτύπησαν τον γιο μου στο κεφάλι»!

Σοκάρει ο προπονητής της Φενέρ: «Χτύπησαν τον γιο μου στο κεφάλι»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε σοκαριστικές καταγγελίες προχώρησε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ισμαΐλ Καρτάλ για τα άγρια επεισόδια στο ντέρμπι με την Τράμπζονσπορ.

Όπως κατήγγειλε ο Τούρκος προπονητής, ο γιος του δέχθηκε επίθεση και χτυπήθηκε στο κεφάλι από χούλιγκαν, ενώ αρκετά μέλη του τεχνικού επιτελείου αλλά και ποδοσφαιριστές της Φενέρ έχουν τραυματιστεί!

«Γύρω στο 60’, χτύπησαν έναν παίκτη στο κεφάλι, το ματς έπρεπε να διακοπεί αλλά αυτό δεν συνέβη. Στο τέλος δέχτηκαν εγώ ένα χτύπημα στο κεφάλι αλλά είμαι άνθρωπος που μεγάλωσε στον δρόμο, είμαι παιδί της Μαύρης Θάλασσας. Δεν θα πέσω κάτω να κάνω θέατρο. Πονάω επίσης στον ώμο.

Μερικά μέλη του επιτελείου μου έχουν χτυπημένα σαγόνια και σκισμένα χείλη. Χτύπησαν και τον γιο μου στο κεφάλι. Πώς θα τα διορθώσουμε όλα αυτά; Δεν θέλω να πω πολλά», ανέφερε στις δηλώσεις του μετά τα όσα συνέβησαν ο Ισμαΐλ Καρτάλ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X