Βασίλης Μίχας: «Αν είχα καταγωγή από την Ελβετία ή την Γαλλία, δεν ξέρω αν θα γινόταν τόσο θέμα»

Βασίλης Μίχας: «Αν είχα καταγωγή από την Ελβετία ή την Γαλλία, δεν ξέρω αν θα γινόταν τόσο θέμα»

Τι δήλωσε ο ηθοποιός, Βασίλης Μίχας για την καταγωγή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μίχας βρέθηκε καλεσμένης της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, το νεαρό μοντέλο μίλησε για την καταγωγή του και την αμηχανία που νιώθει κάθε φορά που καλείται να απαντήσει για αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μίχας εξομολογήθηκε πως «από την πλευρά της μαμάς μου έχω Αλβανική καταγωγή. Η αλήθεια είναι πως, όταν με ρωτάνε για την καταγωγή μου, δεν ξέρω πως να απαντήσω. Γιατί θεωρώ ότι είμαστε σε μια εποχή που νομίζω ότι δεν έχει καμία σημασία. Καμία όμως σημασία. Κάποιες φορές δηλαδή θέλω να απαντήσω χιουμοριστικά, ας πούμε αλλά… εντάξει. Με απασχολεί γιατί μου κάνουν αυτή την ερώτηση, γιατί με ρωτάνε για την καταγωγή μου. Δεν ξέρω».

«Εμένα μου έκανε εντύπωση, που είναι και ο λόγος που σε ρώτησα, γιατί διάβασα σε μια συνέντευξη σου ότι είπες: θαυμάζω πάρα πολύ τους Αλβανούς για την εργατικότητα τους» διευκρίνισε τότε η Ναταλία Γερμανού με τον καλεσμένο της να τοποθετείται ως εξής. «Ισχύει αυτό. Και όχι μόνο αλλά σκέφτομαι ότι, αν είχα καταγωγή από την Ελβετία ή την Γαλλία για παράδειγμα, δεν ξέρω αν θα γινόταν τόσο θέμα. Αυτό».

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X