Η ΑΕΚ είναι καλύτερη από όλους, το ξέρει (πολύ) καλά και αυτό είναι ίσως το μόνο επικίνδυνο

Η ΑΕΚ είναι καλύτερη από όλους, το ξέρει (πολύ) καλά και αυτό είναι ίσως το μόνο επικίνδυνο
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο enwsi.gr για την ΑΕΚ που αντιλαμβάνεται ότι ο τίτλος περνά από τα... πόδια της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ποδόσφαιρο είναι πάντα απρόβλεπτο. Μπορείς να δεις πολλά, ακόμη και το πιο απίθανο να γίνεται πραγματικότητα. Μπορείς βεβαίως και να δεις το λογικό, το αναμενόμενο, αυτό που πάνω-κάτω περιμένεις.

Η πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής Ελλάδας που «πατά» στα συμπεράσματα του πάνω στη λογική με βάσει όσα βλέπει στο χορτάρι από όλες τις ομάδες στην πορεία της σεζόν, κρίνει την ΑΕΚ ως το Νο1 φαβορί για να πάρει και φέτος το Πρωτάθλημα. Δεν διαφέρω. Αυτό βλέπω και εγώ, αυτό που βλέπουν οι περισσότεροι.

Μία ομάδα με συνέπεια, σταθερότητα στα περισσότερα ματς, με χαμένους βαθμούς που χάθηκαν αποκλειστικά από το κακό της το κεφάλι και όχι επειδή ο αντίπαλος ήταν καλύτερος λίγο ή πολύ. Εξαίρεση το ματς με τον ΟΦΗ, όπου έχασε δίκαια. Ο προπονητής της ξέρει πώς έχει δημιουργήσει μία ομάδα η οποία αυτή αποφασίζει για το ματς. Παίρνει τα ηνία και παίζει μπάλα. Με τα καλά της και τα άσχημα της διαστήματα μέσα στο ματς, αλλά με την αίσθηση ότι είναι καλύτερη, ποιοτικότερη, πιο γεμάτη από κάθε άλλο αντίπαλο.

Τώρα που τα ματς στα πλέι οφ είναι όλα ανταγωνιστικά και μοιάζουν με μικροί «τελικοί», πρέπει να εξαλειφθεί και ο φόβος της χαλάρωσης. Εδώ παίζεται το πρωτάθλημα, ο τελευταίος και μοναδικός πια στόχος της ΑΕΚ. Μίας ΑΕΚ που είναι καταδικασμένη φέτος να πετύχει. Και το ξέρει και η ίδια πλέον εδώ που φτάσαμε. Και ίσως αυτό να είναι και το μόνο επικίνδυνο. Τίποτε άλλο δεν έχει να φοβηθεί. Το κακό της το κεφάλι μόνο.

Η ΑΕΚ είναι καλύτερη από όλους, το ξέρει (πολύ) καλά και αυτό είναι ίσως το μόνο επικίνδυνο

Τα δώρα της ΑΕΚ… τέλος

Ήδη έχει κάνει «δώρο» το Κύπελλο όταν δεν κέρδισε τον Άρη σε 210 λεπτά, πριν πάμε στα πέναλτι. Ήδη έχει κάνει «δώρο» τη διαφορά στα πλέι οφ, η οποία έπρεπε να είναι βάσει εικόνας στο χορτάρι 6-8 βαθμοί μίνιμουμ από τον δεύτερο και όχι μόλις στους δύο που είναι τώρα. Δεν αναλύω τι έκανε και τι δεν έκανε στην Ευρώπη, είναι άλλο κεφάλαιο αυτό. Άλλη πίστα.

Εδώ που φτάσαμε όμως δεν χωρούν και εδώ «δώρα», δεν χωρούν απερισκεψίες, χαλάρωση, ποδοσφαιρική αλαζονεία. Εδώ χωρά μόνο να μπει στα ματς η ΑΕΚ και να τα κερδίσει με τον δικό της τρόπο για να πετύχει στο φινάλε αυτό που θέλει και αξίζει. Να πάρει και το φετινό Πρωτάθλημα, ούσα η καλύτερη ομάδα στην χώρα ξανά.

ΥΓ: Όπως αντιλαμβάνεστε η αναβολή έκανε ξεκάθαρα κακό στην ΑΕΚ που θα αντιμετώπιζε την Κυριακή 17/3 τον Ολυμπιακό ξεζουμισμένο από ότι κατάφερε στο Βελιγράδι μόλις την Πέμπτη. Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό δεν θα βγει προς τα έξω από τα ΜΜΕ που ελέγχουν την «επικοινωνία». Η ΑΕΚ πάλι θα βάλλεται για το πιο μικρό και ασήμαντο, φταίει δεν φταίει. Και μόνο της «όπλο» θα είναι το ποδόσφαιρο. Ο Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές. Η βιτρίνα της.

Αυτά κρατήστε τα διότι έρχονται… επεισόδια και με την αναβολή της αγωνιστικής, πριν τα ευρωπαϊκά ματς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

ΥΓ1: Η μεγάλη νίκη της ΑΕΚ, είναι η παρουσία και η θέση του Κούγια στον επίσημο Ολυμπιακό.

ΥΓ2: Οι διεθνείς μαζεύτηκαν σήμερα. Σήμερα που θα διεξαγόταν η αγωνιστική και αύριο θα είχαν την πρώτη συγκέντρωση στην Εθνική. Ποδοσφαιρικά αυτό που ζήτησε ο Πογιέτ δεν έχει ουσία και αξία. Καμία. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχει επιτυχία η Εθνική, να είναι στο EURO 2024, αλλά το αίτημα του είναι παράλογο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X