Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (17/3)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (17/3)

Το ματς της Γουέστ Χαμ με την Άστον Βίλα περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στην Premier League και με αυτό θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά μας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελέω Κυπέλλου το μόνο ματς που διεξάγεται σήμερα στην Premier League, είναι αυτό της Γουέστ Χαμ με την Άστον Βίλα.

Προγνωστικά Premier League (17/3)

Με τη νίκη του πρώτου γύρου η Άστον Βίλα έβαλε στοπ σε ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων της Γουέστ Χαμ απέναντί της (6-4-0).

Η Γουέστ Χαμ στα τελευταία τρία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα δεν έχει ήττα (2-1-0) έχοντας πετύχει εννέα γκολ, μόλις ένα λιγότερο από όσα είχε βάλει στα προηγούμενα δέκα ματς της μαζί!

Με την ψυχολογία στα ύψη η Γουέστ Χαμ μετά το 5-0 επί της Φράιμπουργκ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε τεστ ετοιμότητας θα πρέπει να υποβληθεί ο Έμερσον (αρ. μπακ, 26/1). Εκτός παραμένει ο Κορνέ (εξτρέμ, 5/1).

Μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να πάει από το ναδίρ στο ζενίθ. Πρώτα ήρθε η εντός έδρας βαριά ήττα με 0-4 από την Τότεναμ σε έναν κομβικό αγώνα στη μάχη της τετράδας της Premier League και λίγες μέρες μετά ακολούθησε το εμφατικό 4-0 απέναντι στον Άγιαξ και μαζί με αυτό η πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X