Ζούρος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και τώρα έχουμε τον «τελικό» με το Περιστέρι»

Ζούρος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και τώρα έχουμε τον «τελικό» με το Περιστέρι»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο τεχνικός της ΑΕΚ Betsson, Ηλίας Ζούρος μετά τη νίκη επί του Αμαρουσίου και ενόψει του «τελικού» με το Περιστέρι

Η ΑΕΚ Betsson έβαλε φρένο στον κατήφορο κερδίζοντας στο Μαρούσι (82-90) με τον Ηλία Ζούρο να δηλώνει ικανοποιημένος από τη νίκη εν μέσω προβλημάτων.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και τώρα έχουμε τον «τελικό» με το Περιστέρι» δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Betsson, Ηλίας Ζούρος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ Betsson, Ηλίας Ζούρος:

«Το Μαρούσι το τελευταίο διάστημα έχει απελευθερωθεί από το άγχος. Έγινε πολύ καλή δουλειά από τον Λιμνιάτη αρχικά και μετά με τον Βετούλα. Εμείς έχουμε πάρα πολλά προβλήματα, ψηλούς δεν έχουμε λόγω τραυματισμών, παίξαμε με πέντε ξένους, είχαμε την αποβολή του Καράμπελα, λείπει ο Φλιώνης, δεν παίζει και ο Χολ, οπότε ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη η νίκη αυτή. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου, έκαναν πολύ καλή δουλειά, παρότι το ταξίδι στη Μούρθια ήταν πολύ κουραστικό. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με το Περιστέρι που είναι τελικός.

Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, αλλά στην έδρα μας. Ο κόσμος μας θα είναι σίγουρα κοντά μας. Το ματς με τον Προμηθέα την Τρίτη θα πρέπει να το παλέψουμε, να είμαστε σωστοί, αλλά το ματς του άλλου Σαββάτου είναι το πιο σημαντικό για μας. Ο Μόργκαν και ο Τίλμαν πάνε πολύ πίσω, ο Φλιώνης επίσης θα αργήσει. Ελπίζουμε να γίνει σύντομα η προσθήκη του Χολ στην ομάδα μας».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X