Νίκη κόντρα στο Μαρούσι για να μείνει στην εξάδα θέλει η ΑΕΚ Betsson (19:00, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)

Νίκη κόντρα στο Μαρούσι για να μείνει στην εξάδα θέλει η ΑΕΚ Betsson (19:00, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Πάση θυσία νίκη στην έδρα του Αμαρουσίου θέλει η ΑΕΚ Betsson

Η ΑΕΚ Betsson φιλοξενείται από το Μαρούσι (19:00, ΕΡΤ Sports 1, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr), στο κλειστό του «Αγίου Θωμά», για την 21η αγωνιστική της Basket League. Η Ένωση χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη, καθώς αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση με τριπλή ισοβαθμία με τον Κολοσσό Ρόδου και τον ΠΑΟΚ. Η έκτη θέση δίνει το εισιτήρια για τον τρίτο γύρο με το γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται στο 1-6, ενώ αντίθετα, από 7-12 οδηγείται στα play out.

H Ένωση θα πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτήν την αγωνιστική για να ξεφύγει από τους διώκτες της, καθώς ο Κολοσσός αγωνίζεται στην Πάτρα με τον Προμηθέα, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να ξεφύγει κατά μία νίκη και να τα παίξει όλα για όλα απέναντι στο Περιστέρι. Αντίθετα αν χάσει, τότε μπαίνει και το Μαρούσι στο παιχνίδι, ισοβαθμώντας με την ΑΕΚ, ενώ παραμονεύει και το Λαύριο.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι τα ίδια για τον Ηλία Ζούρο, καθώς εκτός είναι οι δύο σέντερ της ομάδας, Τζάστιν Τίλμαν και Τζόρνταν Μόργκαν, ενώ και ο Φλιώνης είναι εκτός.

Διαιτητές στην σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο διεθνής, Στέλιος Συμεωνίδης (Θεσσαλονίκης) και μαζί του, θα είναι οι Επαμεινώνδας Χριστινάκης (Κρήτης) και Γιάννης Λουλουδιάδης (Θεσσαλονίκης).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X