ΑΕΚ: Νίκη (16:00)με Πανόραμα για να κοιτάει …ψηλότερα

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΟΦΝΙ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από δύο περίπου εβδομάδες διακοπής η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με στόχο να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα της Α1 όσο ψηλότερα γίνεται.

Η «Ένωση» υποδέχεται σήμερα στις 16:00 το Πανόραμα στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» με μοναδικό στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και φυσικά να πανηγυρίσει τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην 5η θέση της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 7η θέση με 10 βαθμούς, 4 λιγότερους από την σημερινή της αντίπαλο και με νίκη έχει πιθανότητες για να ανέβει ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί για μια ακόμη φορά κεκλεισμένων των θυρών καθώς ακόμα δεν έχει δοθεί επίσημα η έγκριση για την πλήρη επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ. Η ομάδα δούλεψε όλο αυτό το διάστημα με τον προπονητή, Βύρωνα Παπαδόπουλο να ελπίζει να δει από τις αθλήτριες του την συνεχή βελτίωση και εξέλιξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΑΕΚ θα δώσει δύο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα καθώς την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Μέγα Αλέξανδρο εκτός έδρας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της A1 Γυναικών. Απομένουν ακόμα μόλις 4 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια και να ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Η «Ένωση» δύσκολα μεν θα προλάβει μια θέση στην 4άδα ωστόσο θέλει στα εναπομείναντα ματς με τις καλές εμφανίσεις της να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται και να τερματίσει στην καλύτερη δυνατή θέση.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με όλες τις αθλήτριες να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση και να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους για το σημερινό παιχνίδι.

 

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Το πρόγραμμα της Α1 Γυναικών (14η αγωνιστική)

ΔΑΚ Άρτας 16:00, Αναγέννηση Άρτας- ΠΑΟΚ Mateco

(Πατιός- Πήτας, Μπουγιάκας)

Καματερού 16:00, ΓΑΣ Καματερού- ΑΕΣΧ Πυλαίας

(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Αντωνόπουλος)

ΟΑΚΑ 16:00, ΑΕΚ- ΑΕΠ Πανόραμα

(Σκλαβενίτης- Βήτας, Ανταλής)

Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦΝ Ιωνίας- Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών

(Παπαματθαίου- Τόλιος, Τσάκωνας)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X