Την Κυριακή το βράδυ ο τελικός Σβιόντεκ-Σάκκαρη

Την Κυριακή το βράδυ ο τελικός Σβιόντεκ-Σάκκαρη

Ο αγώνας με την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο θα γίνει την Κυριακή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρία Σάκκαρη θα μονομαχήσει με την Ίγκα Σβιόντεκ για το «βαρύ» του Indian Wells, μετά τη μεγάλη νίκη της επί της Κόκο Γκοφ στα ημιτελικά.

Ο αγώνας με την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο θα γίνει την Κυριακή (17/3) στις 8 το βράδυ και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 6.

Στο head to head η Μαρία προηγείται με 3-2, όμως η 22χρονη Πολωνή έχει κερδίσει τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους που έγιναν το 2022 στην Ντόχα και στον τελικό του Indian Wells. Θα πάρει η Μαρία τη ρεβάνς;

H 28χρονη Ελληνίδα, πάντως, είχε ξεκινήσει εκπληκτικά το rivalry με την Ίγκα, καθώς είχε πάρει τρεις νίκες το 2021 στο Roland Garros, την Οστράβα και τη Γουαδαλαχάρα.

Απόψε βγαίνει και το ζευγάρι του τελικού των ανδρών με Γιάνικ Σίνερ και Κάρλος Αλκαράθ να μονομαχούν στις 22.30 και Πολ-Μεντβέντεφ να παίζουν αμέσως μετά. Όλα τα βλέμματα, φυσικά, πέφτουν στο… blockbuster!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X