Αν θέλουμε ισονομία και αξιοπιστία, να αναβληθεί όλη η αγωνιστική!

Αν θέλουμε ισονομία και αξιοπιστία, να αναβληθεί όλη η αγωνιστική!
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης θέτει τους βασικούς κανόνες που πρέπει να τηρηθούν για την ομαλή πορεία της ΑΕΚ και των υπολοίπων στα πλέι οφ του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δίνουν και παίρνουν τα άρθρα και οι τίτλοι, για το «μπάχαλο» στο πρόγραμμα των play offs, λόγω των ματς στην Ευρώπη. Έκπληκτοι όλοι οι γελοίοι που είχαν σηκώσει παντιέρα μην και δεν γίνει δεκτό το παρανοϊκό αίτημα του Πογέτ, με το οποίο ξεκίνησε ένα μπάχαλο που το πιθανότερο ήταν πως θα γινόταν μεγαλύτερο. Μια και μόνη πρόκριση χρειαζόταν γι΄αυτό, τώρα έχουμε δύο.

Σε πνίγανε οι φωνές των «μα είναι δυνατόν να μην βοηθήσουμε την Εθνική», όταν πήγαινες να ψελλίσεις το αυτονόητο: «Μα για 12 παίκτες εκ των οποίων οι τρεις τερματοφύλακες κι ο ένας ο Τζαβέλλας που δεν τον χρησιμοποιεί, να αναβάλλουμε μια αγωνιστική στα play offs;». Όχι όμως… Εκεί οι αφελείς αν όχι στημένοι, να παίζουν το παιχνίδι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Αυτό που έχει σημασία

Εκεί και η Λίγκα… Να φροντίζει να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο να αποφευχθεί το χτύπημα στην αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια του πρωταθλήματος. Να φροντίζει να φτιάξει ένα πρόγραμμα με αφορμή την παλαβομάρα (τουλάχιστον, αν όχι ύπουλο χτύπημα στην ΑΕΚ) του αιτήματος του Πογέτ, εξοντωτικό για την ΑΕΚ και στους δύο γύρους.

Και τώρα τι; Ανησυχούμε πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα; Που θα βρεθούν ημερομηνίες. Θα βρεθούν και θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Όμως άλλο πράγμα έχει τώρα σημασία. Είναι δυνατόν το ματς που ήδη αναβάλλεται να γίνει σε άλλη ημερομηνία από αυτή που θα διεξαχθεί η υπόλοιπη αγωνιστική των play offs;

Το αυτονόητο

Είναι δυνατόν να αποδεχθούν οι άλλες δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο να διαμορφωθεί το πρόγραμμα όπως θα βολεύει τους άλλους δύο και να παίξουν μεταξύ τους σε άσχετο χρόνο, μέσα στον οποίο κανείς δεν θα ξέρει πως θα έχει διαμορφωθεί η κατάσταση βαθμολογικά και αν θα είναι και οι δύο μέσα στην μάχη του τίτλου;

Θεωρούμε αυτονόητο πως πρέπει να αναβληθεί ολόκληρη η αγωνιστική. Και να αναβάλλονται ολόκληρες οι αγωνιστικές αν προκριθεί κάποιος ή και οι δύο και χρειαστούν κι άλλες αναβολές. Αυτό είναι το δίκαιο, αυτό μόνο εξασφαλίζει την ισονομία.

Υποχρέωση όλων

Γίνεται play offs για την ανάδειξη πρωταθλητή, με τους δύο διεκδικητές να παίζουν άλλη αγωνιστική και τους άλλους δύο διαφορετική; Είναι γελοίο μόνο και σαν σκέψη, αν βάλουμε σαν κριτήριο την ισονομία και την αξιοπιστία.

Και φυσικά σε περίπτωση που υπάρξει αίτημα για αναβολή όλης της αγωνιστικής, είναι υποχρέωση όλων να το δεχθούν. Και βασικά θα πρέπει να αποφασίσουν οι ομάδες που παίζουν στα play offs. Το λέμε αυτό για να μην έχουμε τίποτα νομικίστικα μαγειρέματα, για να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο και να ευνοηθούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Ως εδώ!

Ο Ενωσίτης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X