«Στην Ρώμη τις επόμενες ώρες ο Ιγκόρ Τούντορ για συζητήσεις με την Λάτσιο»

«Στην Ρώμη τις επόμενες ώρες ο Ιγκόρ Τούντορ για συζητήσεις με την Λάτσιο»
Photo Credits: INTIME

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει σε tweet του πως τις επόμενες ώρες ο Τούντορ θα είναι στην Ρώμη για συζητήσεις με την Λάτσιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από 2,5 χρόνια ο Μαουρίτσιο Σάρι αποχώρησε από τη Λάτσιο, καθώς υπέβαλε την παραίτηση του και οι Λατσιάλι ψάχνονται στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Η Gazzetta dello Sport «συνέδεσε» ακόμα και τον κόουτς της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, με τους Ρωμαίους, όμως η περίπτωση που δείχνει να προχωράει είναι αυτή του Ίγκορ Τούντορ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δυο πλευρές είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και σύντομα θα υπάρξει καθοριστικό ραντεβού. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται στη Ρώμη τις επόμενες ώρες για να συζητήσει με τον πρόεδρο του κλαμπ, Κλαούντιο Λοτίτο. Αν πέσουν οι υπογραφές το συμβόλαιο του θα έχει ισχύ μέχρι το φινάλε της σεζόν, με οψιόν για ακόμα ένα χρόνο.

Ο 45χρονος κόουτς είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν αποχώρησε από τη Μαρσέιγ, μετά από μια σεζόν με απολογισμό 27 νίκες, επτά ισοπαλίες και 14 ήττες. Ο Τούντορ έχει δουλέψει στη Serie A ως πρώτος προπονητής σε Ουντινέζε και Βερόνα, ενώ ήταν ο βοηθός του Αντρέα Πίρλο στη Γιουβέντους τη σεζόν 2020-21.

Δείτε το tweet του Ρομάνο:

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X