ΑΕΚ: Επίσκεψη στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Επίσκεψη στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP Arena επισκέφθηκαν την τελευταία ομάδα εκπαιδευτικά ιδρύματα, φορείς και συλλόγοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είχε αρκετούς επισκέπτες τον τελευταίο καιρό στο Προσφυγικού Ελληνισμού και όπως ενημέρωσε στα social Media την τελευταία εβδομάδα είδε με μεγάλη χαρά να το επισκέπτονται αρκετοί φορείς συλλόγοι και εκπαιδευτικά ιδρύματα από όλη την Αθήνα.

Δείτε την ανάρτηση:

«Οι επισκέψεις φορέων, συλλόγων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού συνεχίζονται καθημερινά με αμείωτη ένταση.

Μόνο μέσα στην τελευταία εβδομάδα το Μουσείο επισκέφτηκαν στελέχη της Εταιρείας INTERBETON του ομίλου ΤΙΤΑΝ, για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα στον ίδιο μήνα το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Άγιος Χριστόφορος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Παναγία η Γηροκομίτισσα” από την πόλη της Πάτρας και τα σχολεία 3o Γυμνάσιο Αργυρούπολης, 2ο Δημοτικό Μεταμόρφωσης και 3ο Γυμνάσιο Πετρούπολης».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X