«Ξέσπασμα» στο δεύτερο ημίχρονο και άνοδος στην τρίτη θέση για την ΑΕΚ Κ19 - Διέλυσε με 5-2 την Κηφισιά (ΦΩΤΟ)

«Ξέσπασμα» στο δεύτερο ημίχρονο και άνοδος στην τρίτη θέση για την ΑΕΚ Κ19 - Διέλυσε με 5-2 την Κηφισιά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ διέλυσε με 5-2 την Κηφισιά σε εξ αναβολής αγώνα του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League και ανέβηκε στην 3η θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε 5-2 την Κηφισιά σε εξ αναβολής αγώνα του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Athens LifeTech Park στα Σπάτα.

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν το 1-1 και διαμορφώθηκε μέσα σε ένα λεπτό. Στο 18′ ο Βασίλας έβγαλε κάθετη πάσα στον Γιαννούλη στα αριστερά και αυτός γύρισε παράλληλα στον Παλαιολόγου που μέσα από τη μικρή περιοχή πλάσαρε για να κάνει το 1-0. Η Κηφισιά, όμως, αντέδρασε και ισοφάρισε στο αμέσως επόμενο λεπτό με σουτ του Τοποβίτη.

Στο δεύτερο μέρος όμως η ΑΕΚ ήταν επιθετική και πολύ αποτελεσματική, σημειώνοντας τέσσερα γκολ μέσα σε 25 λεπτά: στο 64′ με αυτογκόλ του Χαχούλη μετά από γύρισμα του Γιαννούλη, στο 74′ με κοντινό πλασέ του Δημητριάδη μετά από ατομική προσπάθεια και παράλληλη πάσα του Ανδριόπουλου από τα δεξιά, στο 76′ με πλασέ του Γεωργέα απο δύσκολη θέση στα αριστερά μετά από λάθος εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε μπαλιά του Μαρούτση, και στο 89′ με σκόρερ τον Γιαννούλη από ασίστ του Χατζηνικολάου. Στο 80′ είχε μειώσει προσωρινά σε 4-2 για την Κηφισιά ο Φλώκος.

Με τη νίκη της αυτή η ΑΕΚ είναι και πάλι στην τρίτη θέση, ισόβαθμη με τον Αστέρα Τρίπολης, έξι αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Καλλιάρος, Σβίγκος, Βαλκάνης, Κοσίδης, Γιαννούλης, Παλαιολόγου (67′ Χριστακόπουλος) Μαρούτσης, Κολιμάτσης (55′ Γεωργέας) Ανδρικόπουλος (80′ Χατζηνικολάου) Βασίλας (55′ Κρουσελνίτσκι) Κοντορουχάς (67′ Δημητριάδης).

Δείτε φωτογραφίες:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X