Η απουσία της Ελένης Χατζίδου από την εκπομπή, τι είπε για το σοβαρό θέμα υγείας της

Η απουσία της Ελένης Χατζίδου από την εκπομπή, τι είπε για το σοβαρό θέμα υγείας της

Μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελένη Χατζίδου, είχε ένα ατύχημα το βράδυ της Κυριακής (10.03.24), εξαιτίας του οποίου δεν μπορεί να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star, την οποία και παρουσιάζει με τον Ετεοκλή Παύλου.

Για τρίτη μέρα απουσιάζει από την πρωινή εκπομπή η Ελένη Χατζίδου, έχοντας αφήσει τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου να ηγείται της πρωινής παρουσίασης όσο η ίδια αναρρώνει. Η παρουσιάστρια, είχε ένα ατύχημα στο οποίο χτύπησε το χέρι της. Στην αρχή γινόταν λόγος για ένα όχι και τόσο σοβαρό χτύπημα που εν τέλει δεν ισχύει όπως δήλωσε η ίδια.

Μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή της, ενημερώνοντας τους ακολούθους της.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X