Μάντσεστερ Σίτι: Με 120 εκατ. ευρώ συζητά την παραχώρηση του Ντε Μπρόινε

Μάντσεστερ Σίτι: Με 120 εκατ. ευρώ συζητά την παραχώρηση του Ντε Μπρόινε
Photo Credits: INTIME

Η Άλ Νασρ έχει καταθέσει τεράστια προσφορά, κοντά στα 100 εκατ. ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζουν να «κυνηγούν» μεγάλα αστέρια της Ευρώπης και επιμένουν για την απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Οι υπεύθυνοι της Pro League δεν σταματούν και συνεχίζουν να διαπραγματεύονται και με άλλους διάσημους άσους, όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ, έχοντας κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τον Βέλγο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι.

Να σημειωθεί πως στην περασμένη θερινή μεταγραφική περίοδο οι ομάδες του πρωταθλήματος δαπάνησαν συνολικά 870 εκατ. ευρώ και τώρα η Αλ Νασρ συνάντησε τον ατζέντη του Κέβιν Ντε Μπρόινε για να γίνει συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ παράγοντας της Αλ Νασρ κατέθεσε τεράστια προσφορά, κοντά στα 100 εκατ. ευρώ, για να πάρει τα δικαιώματα του 32χρονου Βέλγου σταρ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σίτι έως το καλοκαίρι του 2025.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν όμως πως ο Ντε Μπρόινε προτιμά να παίξει στις ΗΠΑ, αντί να πάει στη Σαουδική Αραβία, αλλά η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» αποκαλύπτει σήμερα πως η διοίκηση της Σίτι μίλησε με την Αλ Νασρ, αλλά και την Αλ Ιτιχάντ, και τις ενημέρωσε πως με μια πρόταση στα 120 εκατ. ευρώ είναι διαθέσιμη να συζητήσει την παραχώρηση του διάσημου μέσου!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X