Ολοταχώς για Πανθεσσαλικό ο τελικός: «Η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο»

Ολοταχώς για Πανθεσσαλικό ο τελικός: «Η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο»
Photo Credits: INTIME

Εκείνο που μένει να οριστικοποιηθεί πλέον είναι η παρουσία του κόσμου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΕΠΟ ξεκαθαρίζει ότι θα τηρήσει την προκήρυξη για τον τελικό του Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει η ΕΠΟ, ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης κι εκεί επιβεβαιώθηκε ότι η Ομοσπονδία “οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο”.

Αυτό σημαίνει ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στον Βόλο, αφού αυτό ορίζει η προκήρυξη του Κυπέλλου.

Εκείνο που μένει να οριστικοποιηθεί πλέον είναι η παρουσία του κόσμου. Μοιάζει αρκετά πιθανό να υπάρχουν φίλοι του Παναθηναϊκού και το Άρη το βράδυ της 18ης Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και ο ακριβής αριθμός τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο.

Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X