Τέλος η Φαίη Σκoρδά, πασίγνωστη παρουσιάστρια η αντικαταστάτρια της - Οριστική απόφαση για Μάρκο Σεφερλή!

Τέλος η Φαίη Σκoρδά, πασίγνωστη παρουσιάστρια η αντικαταστάτρια της - Οριστική απόφαση για Μάρκο Σεφερλή!

Οι αλλαγές στον ΣΚΑΪ και η απόγνωση με τον Γιώργο Αυτιά. Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στο κανάλι του Φαλήρου, που ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις μεταξύ ΣΚΑΪ και Φαίης Σκορδά να μην έχουν ακόμα λάβει χώρα, όπως όλα δείχνουν όμως η παρουσιάστρια δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Όπως έχει εδώ και αρκετές εβδομάδες διαρρεύσει, η μετακίνησή της στην πρωινή ζώνη του Mega είναι πάρα πολύ πιθανή, με την ίδια να έχει μοιραστεί με κοντινά της πρόσωπα από το επαγγελματικό της περιβάλλον ότι με τα τωρινά δεδομένα δεν έχει τον παραμικρό λόγο να διαπραγματευτεί την παραμονή της στον ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά την… επόμενη ημέρα στον ΣΚΑΪ; Διαβάζουμε στο «yupiii.gr»: «Να δούμε και τι θα γίνει με τη Ψυχαγωγία πάντως, γιατί κι εκεί για πονοκέφαλο το κόβω, αν δεν βρεθεί ένα αξιόπιστο πρόσωπο, τύπου Φαίη Σκορδά, να αναλάβει όποιο slot μείνει κενό για μια ψυχαγωγική εκπομπή. Πάντως αν με ρωτάτε αυτή τη στιγμή κανένα λόγο δεν έχει να κοιτάξει εκτός ΣΚΑΪ ούτε η Κατερίνα Καραβάτου ούτε η Μαρία Μπακοδήμου. Ο δρόμος είναι ανοιχτός πλέον…».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X