Μεσαίωνας στον ΟΣΕ: Σεκιούριτι σε ρόλο… τροχονόμου στις αφύλακτες διαβάσεις στον άξονα Θεσσαλονίκη–Σέρρες

Μεσαίωνας στον ΟΣΕ: Σεκιούριτι σε ρόλο… τροχονόμου στις αφύλακτες διαβάσεις στον άξονα Θεσσαλονίκη–Σέρρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τις 15 Δεκεμβρίου του 2023 -και παρά τις επίμονες εκκλήσεις των μηχανοδηγών- παραμένουν αφύλακτες τρεις κύριες διαβάσεις στον άξονα Θεσσαλονίκη – Σέρρες, επειδή o ΟΣΕ δεν… βρίσκει ανταλλακτικά για τους μηχανισμούς.

Σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια των μηχανοδηγών αλλά και των επιβατών ένα χρόνο μετά τα Τέμπη εγείρει το βίντεο με επιβατική αμαξοστοιχία η οποία διέρχεται από αφύλακτη διάβαση στον άξονα Θεσσαλονίκη – Σέρρες, στο ύψος της Δοϊράνης. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μηχανοδηγός μειώνει την ταχύτητα ενώ πλησιάζει προς την αφύλακτη -αλλά πολυσύχναστη κυρίως για φορτηγά- διάβαση και δευτερόλεπτα αργότερα, ένας εργαζόμενος-σεκιούριτι κατεβαίνει από το τρένο και μπαίνει σε ρόλο τροχονόμου, εξασφαλίζοντας την ομαλή διέλευση της επιβατικής αμαξοστοιχίας και ταυτόχρονα ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να περιμένουν.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X