Κύπελλο Ελλάδος: Προς Πανθεσσαλικό ο τελικός, ανοικτό και για κόσμο

Κύπελλο Ελλάδος: Προς Πανθεσσαλικό ο τελικός, ανοικτό και για κόσμο
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς την παρουσία των δύο φιναλίστ, Παναθηναϊκού και Άρη η σημερινή (13/3) σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικό τoυ Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Εκεί θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα που υπάρχουν για την έδρα του τελικού κι ακολούθως θα ενημερωθούν σχετικά οι δύο ομάδες, με το Πανθεσσαλικό πάντως να προβάλει ως το επικρατέστερο γήπεδο για να φιλοξενήσει τη μάχη του Τριφυλλιού με τους Θεσσαλονικείς, όπως είχε συμβεί και πέρυσι, στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Εξάλλου, ο Άρης παρότι αρχικά ήταν θετικός για το ΟΑΚΑ, μετά τις πιέσεις που υπήρξαν από την πλευρά του κόσμου του, εμφανίζεται αμετακίνητος στο ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι Κίτρινοι είναι… κάθετοι για το Πανθεσσαλικό, το οποίο άλλωστε ορίζει και η προκήρυξη της διοργάνωσης και αυτό μάλιστα, είτε θα έχει κόσμο ο τελικός, είτε όχι! Στον Άρη το μόνο που τους ενδιαφέρει τη δεδομένη στιγμή είναι το τρόπαιο, που λείπει από τον σύλλογο εδώ και 54 χρόνια και δεν πρόκειται να κάνουν πίσω σε αυτό, εκτιμώντας ότι στο ΟΑΚΑ θα υπήρχαν συνθήκες… χάντικαπ για τον αντίπαλό τους.

Σε ό,τι αφορά τώρα το ενδεχόμενο της παρουσίας φιλάθλων, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός παρουσία κόσμου. Στην περίπτωση που στον τελικό περνούσε ο ΠΑΟΚ αντί του Παναθηναϊκού, ο Αχιλλέας Μπέος δεν υπήρχε καμία περίπτωση να συναινέσει. Πλέον όμως υπάρχει πρόσφορο έδαφος ώστε ο Δήμαρχος Βόλου να κάνει πίσω και να δώσει τη συγκατάθεσή του για να βρεθούν στο Πανθεσσαλικό οι φίλοι των δύο ομάδων, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ιδιαίτερη αντιπαλότητα ανάμεσα στους φιναλίστ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X