"Τρένο" και στη γεμάτη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ, 3-1 σετ τον Πανναξιακό

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Πανναξιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÁÍÍÁÎÉÁÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)Τη νίκη με 3-1 σετ επί του Πανναξιακού πήρε η ΑΕΚ. Το συγκρότημα του Αποστόλη Οικονόμου επικράτησε εύκολα της ομάδας της Νάξου, στο κατάμεστο από Ενωσίτες κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. H “Ένωση” με αυτή τη νίκη παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σταυρούπολη.

Το ματς 

Εύκολα κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ η ΑΕΚ. Με “όπλο” τις Γιόσοβιτς, Κρουκ και Καββαθά, η “Ένωση” απέκτησε διαφορά 5 πόντων από τον Πανναξιακό, την οποία κράτησε μέχρι το τέλος του σετ (25-20).

Στο δεύτερο, ο σύλλογος της Νάξου μπήκε δυνατά στο παρκέ του κλειστού της Νέας Φιλαδέλφειας. Πέτυχε σημαντικούς πόντους και ευτύχισε να περάσει μπροστά στο σκορ. Κράτησε το προβάδισμα του και πήρε το 2ο σετ (22-25) χάρη στο άστοχο σερβίς της Ιβάνοβα και τον άσο της Κωνσταντινίδου.

Η κατάκτηση του σετ από τον Πανναξιακό, φαίνεται πως “αφύπνισε” τα κορίτσια του Αποστόλη Οικονόμου που μπήκαν στο παρκέ για να κερδίσουν το 3ο σετ. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αθλητριών της ομάδας του Πανναξιακού, με την Δήμητρα Γιακουμή να κάνει το 25-16 και να χαρίζει στην ομάδα της το σετ.

Στο 4ο και τελευταίο σετ, ο Πανναξιακός προσπάθησε με τις Κωνσταντινίδου και Εμμανουηλίδου, αλλά για την “Ένωση” “μίλησε” η εμπειρία των Γιακουμή, Κρουκ, Γιόσοβιτς και το παιχνίδι τελείωσε με την Φερνάντεζ να κάνει το 25-19 και την ΑΕΚ να παίρνει μια πολύτιμη νίκη.

Τα σετ: 25-20, 22-25, 25-16, 25-19.

Διαιτητές: Κυριοπούλου και Μενεσλής

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ LIVE ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟ ENWSI.GR

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X