Champions League: Αυτός είναι ο νέος τρόπος που θα γίνονται οι κληρώσεις

Σούπερ προσφορές* για το Champions League από το Pamestoixima.gr
Photo Credits: INTIME

Η UEFA ανακοίνωσε τον τρόπου που θα πραγματοποιούνται οι κληρώσεις στο νέο Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το UEFA Champions League αλλάζει από την επόμενη σεζόν, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να δίνει περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με την κλήρωση της κύριας φάσης, όσο και εκείνη των νοκ-άουτ, μέχρι και τον μεγάλο τελικό.

Συγκεκριμένα στην πρώτη φάση θα συμμετέχουν 36 ομάδες, που κάθε μια από αυτές θα παίζει 8 παιχνίδια κόντρα σε 2 ομάδες από κάθε γκρουπ δυναμικότητας (ομάδες από την ίδια χώρα δεν θα μπορούν να συναντηθούν), η κλήρωση θα πραγματοποιείται μέσω υπολογιστή, ο οποίος θα βγάζει τους αντιπάλους της κάθε ομάδας.

Από εκεί και πέρα λοιπόν, οι πρώτες οχτώ ομάδες στο βαθμολογικό πίνακα θα περνάνε απευθείας στη φάση των «16», ενώ οι υπόλοιπες 16 θα δώσουν αγώνες play off. Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, η κλήρωση των νοκ-άουτ θα θυμίζει… τένις, με τις ομάδες που θα τερματίζουν στις δύο πρώτες θέσεις να μην μπορούν να συναντηθούν, παρά μόνο στον μεγάλο τελικό, ενώ τα ίδια θα ισχύουν επίσης τόσο σε Europa, όσο και σε Conference League.

Τέλος, η UEFA ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να διοργανώσει κάποιον τελικό εκτός Ευρώπης, αλλά ούτε και να προσκαλέσει οποιαδήποτε ομάδα από κάποια άλλη ήπειρο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X