Για μια καλή εμφάνιση στην Ισπανία απέναντι στην Μούρθια, η αποκλεισμένη ΑΕΚ Betsson (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Για μια καλή εμφάνιση στην Ισπανία απέναντι στην Μούρθια, η αποκλεισμένη ΑΕΚ Betsson (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Αγγαρεία για την ΑΕΚ Betsson στην Ισπανία απέναντι στην Μούρθια

Η ΑΕΚ Betsson, δίνει το τελευταίο της εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος στην Ευρώπη (21:30, CS4, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), στην έδρα της Ισπανικής Μούρθια για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων των «16». Δυστυχώς για την Ένωση, αυτό το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αφού με την ήττα από την Χολόν την προηγούμενη αγωνιστική, έχει αποκλειστεί και μαθηματικά πλέον από την συνέχεια.

Πλέον το σημερινό και το τελευταίο παιχνίδι, προσφέρεται μόνο για δοκιμές από τον Ηλία Ζούρο, σε πρόσωπα και σχήματα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Έλληνας προπονητής, δεν θα έχει στην διάθεση του, του τραυματίες Φλιώνη και Τίλμαν, ενώ στην λίστα δυστυχώς προστέθηκε και ο Μόργκαν, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αγκώνα, απέναντι στον Προμηθέα. Οι λύσεις στους ψηλούς είναι περιορισμένες, με μοναδικό καθαρό σέντερ, τον Χατζηδάκη.

Η Μούρθια, που θέλει την νίκη για διεκδικήσει την πρώτη θέση, δεν έχει προβλήματα, όμως έχει ισχυρό κίνητρο για το αποψινό παιχνίδι.

Ενδιαφέροντα στοιχεία για το Μούρθια-ΑΕΚ

«Η Murcia, που προέρχεται από την ήττα με 79-78 από τον Προμηθέα, δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε διαδοχικά ματς για το φετινό BCL. Μάλιστα, μετρά 21 νίκες στα 22 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για τη διοργάνωση και είναι αήττητη εντός έδρας (5 νίκες).

Το σερί πέντε ηττών που τρέχει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή στο BCL είναι το μεγαλύτερό της στη διοργάνωση, αλλά τέσσερις από αυτές τις πέντε ήττες έχουν έρθει με διαφορά 5 ή λιγότερων πόντων. Η ΑΕΚ έχασε τα δύο τελευταία εκτός έδρας ματς, αν και ήταν μπροστά στο ημίχρονο και των δύο.

Η Murcia είναι στην κορυφή του φετινού BCL σε πόντους πρώτου ημιχρόνου, πετυχαίνοντας 43.7 κατά μέσο όρο. Έχει επίσης την καλύτερη άμυνα στο ίδιο διάστημα, δεχόμενη μόλις 35.1 πόντους (όσους και η Unicaja).

Ο Dylan Ennis της Murcia μετρά 15 πόντους κατά μέσο όρο στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς για το BCL, ενώ έχει 7.3 στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας. Ο Ennis έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές στην καριέρα του την ΑΕΚ και μετρά 11.8 πόντους και 4 ασίστ κατά μέσο όρο απέναντί της.

Ο Chasson Randle της ΑΕΚ πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων και στα τρία τελευταία παιχνίδια του για το BCL και, αν τα καταφέρει και την Τρίτη, θα είναι η πρώτη φορά που μετρά τέσσερα σερί ματς με 10+ πόντους στη διοργάνωση. Ο Randle είναι πρώτος στο φετινό BCL σε ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, με 55.1% (υπολογίζονται μόνο οι παίκτες με 20+ προσπάθειες)».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Γιοάν Ροσό (Γαλλία), Νικολά Μεστρ (Γαλλία) και Ντάριους Ζαπόλσκι (Πολωνία).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X