Ολυμπιακός: Ξεκίνησε... group therapy στου Ρέντη με ομιλία Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε... group therapy στου Ρέντη με ομιλία Ελ Αραμπί
Photo Credits: INTIME

Σε διάστημα τεσσάρων ημερών οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν επτά γκολ και δεν μπόρεσαν να δείξουν σχεδόν τίποτα θετικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαρύ ήταν το κλίμα στον Ρέντη για τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, που ήρθε τρεις μέρες μετά το άσχημο αποτέλεσμα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σε διάστημα τεσσάρων ημερών οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν επτά γκολ και δεν μπόρεσαν να δείξουν σχεδόν τίποτα θετικό στον αγωνιστικό χώρο. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στα όσα δεν έγιναν σωστά στα δύο παιχνίδια και κυρίως στο ντέρμπι, ενώ τον λόγο πήραν και οι παίκτες, κάνοντας την αυτοκριτική τους.

Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε στους παίκτες τόσο για τα λάθη στην άμυνα που στοίχισαν, όσο και για τις κακές εμπνεύσεις στο επιθετικό κομμάτι. «Για ακόμη μία φορά παίξαμε πολύ άσχημα. Δεν κάναμε σχεδόν τίποτα από όσα είπαμε πριν το παιχνίδι. Δεν παίζουμε άμυνα. Πώς γίνεται να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ; Κάνουμε τα ίδια λάθη. Δεν αντιδρούμε ακόμη και σε καταστάσεις που είμαστε περισσότεροι στην άμυνα. Δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια δεν πρέπει να κάνουμε τέτοια λάθη, γιατί πάντα θα το πληρώνουμε», ανέφερε αρχικά.

Για τις λάθος επιλογές στο επιθετικό κομμάτι, είπε: «Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν είμαστε πιεστικοί στην επίθεσή μας. Στα προηγούμενα ματς δεν το είδα αυτό. Είχαμε διαφορετική εικόνα επιθετικά. Τώρα, παρότι παίξαμε με δύο σέντερ φορ, δεν κάναμε ποτέ σωστά πίεση. Κάναμε σέντρες χωρίς αποτέλεσμα, δεν είχαμε όσους παίκτες έπρεπε στην αντίπαλη περιοχή. Είχαμε μεγάλες αποστάσεις και όλες οι γραμμές μας ήταν μακριά η μία από την άλλη».

Κλείνοντας, τόνισε ότι πρέπει να ξεχάσουν όσα έγιναν στα δύο τελευταία παιχνίδια και να συγκεντρωθούν στη ρεβάνς με τη Μακάμπι, ενώ στο διάστημα της διακοπής θα δουλέψουν σε όλους τους τομείς για μείνουν στο κόλπο του πρωταθλήματος μέχρι τέλους: «Ό,τι κάναμε δεν μπορεί να αλλάξει τώρα. Αλλά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Αρχικά πρέπει να πάμε την Πέμπτη στον επαναληπτικό με τη Μακάμπι, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε να πάρουμε από το παιχνίδι. Και μετά να δουλέψουμε στη διακοπή και να βάλουμε στο παιχνίδι μας στοιχεία που μας λείπουν. Να διορθώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει».

Τον λόγο στη συνέχεα πήραν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, θέλοντας να αναλάβουν τις ευθύνες για την εικόνα της ομάδας. Οι Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Πασχαλάκης, Μασούρας, Ροντινέι, Γιόβετιτς, Ιμπόρα ήταν μεταξύ των παικτών που μίλησαν στα αποδυτήρια.

Ο Μαροκινός φορ ήταν ο πιο σκληρός στα όσα είπε, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παραιτηθεί. «Αυτό που επιβάλλεται να κάνουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι η αυτοκριτική μας. Να καταλάβουμε τα λάθη μας και πώς θα επαναφέρουμε την ομάδα. Υπάρχουν εννέα παιχνίδια μπροστά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει όμως να δουλέψουμε σκληρά στη διακοπή και όταν επανέλθουμε να δείξουμε ότι πήραμε το μάθημά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X