ENWSI TV: ΟΛΟ το AEK after με ανάλυση του ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία από τον Άκη Ζήκο και τον Σταύρο Καζαντζόγλου (VIDEO)

Το απόλυτο... μονότερμα της ΑΕΚ - «Έπνιξε» τη Λαμία με 20-2 τελικές! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η τελευταία μεταγραφή του ENWSI TV, ο Άκης Ζήκος στο AEK after με ανάλυση του ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr είναι το σημείο ένωσης και κοινής παρουσίας όλων των φίλων της ΑΕΚ. Είναι η πιο δυναμική, έγκυρη και «κιτρινόμαυρη» σελίδα του διαδικτύου και καθημερινά φροντίζουμε να έχετε την πιο άρτια, πολύπλευρη και ουσιαστική ενημέρωση.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Άκης Ζήκος εντάσσεται στο δυναμικό του enwsi.gr και μαζί με τον Σταύρο Καζαντζόγλου θα αναλύουν κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ! Η πρώτη εκπομπή αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και φυσικά συνεχίζονται οι εκπομπές.

Έτσι απόψε από τις 22:00 το νέο δίδυμο του AEK After συνεχίστηκε με τον αγώνα της Ένωσης με τη Λαμία, την πορεία του Δικεφάλου ως τώρα, αλλά και κουβέντες για όλους τους αγώνες της Super League.

Ο Άκης Ζήκος θα δίνει στο ΑΕΚ after το δικό του σχόλιο για τα ματς της ΑΕΚ, αλλά και των ανταγωνιστών της στο ελληνικό πρωτάθλημα από την πλευρά του προπονητή και «βλέποντας» ότι δεν μπορούμε οι περισσότεροι.

Με τη δική σας συνδρομή και τις ερωτήσεις, ο μεγάλος άσος του «κιτρινόμαυρου» παρελθόντος κάνει την τεχνική ανάλυση κάθε αγώνα που πέρασε, αλλά και εκείνων που έρχονται.

ΟΛΟ το ΑΕΚ after με ανάλυση του ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία από τον Σταύρο Καζαντζόγλου και τον Άκη Ζήκο

Δείτε το βίντεο:

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X