Μουρίνιο: Εντοπίσηκε με τον πρόεδρο της Νιούκαστλ και οι φήμες οργιάζουν

Μουρίνιο: Εντοπίσηκε με τον πρόεδρο της Νιούκαστλ και οι φήμες οργιάζουν
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοσέ Μουρίνιο που έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην προπονητική το συντομότερο δυνατό, εθεάθη να συναντάται με τον πρόεδρο της Νιούκαστλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι εκτός προπονητικής από τα μέσα Ιανουαρίου, όταν απολύθηκε από την Ρόμα, και από τότε οι εικασίες έχουν φουντώσει με προτάσεις για το πού θα μπορούσε να δουλέχει στη συνέχεια.

Ο 61χρονος που έχει μια αξιοζήλευτη πορεία στους πάγκους κατακτώντας ασημικά με την Τσέλσι, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Ρόμα, την Πόρτο και την Ίντερ, θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους προπονητές της σύγχρονης εποχής και δεδομένα έχει την όρεξη να προσθέσει μερικά ακόμα τρόπαια στην συλλογή του πριν αποσυρθεί από τους πάγκους.

Ο Μουρίνιο βρέθηκε στη Σαουδική Αραβία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, παρακολουθώντας τη νίκη του Άντονι Τζόσουα στην πυγμαχία εναντίον του Φράνσις Νγκάνου. Και εμφανίστηκε επίσης στο grid του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο διεξάγεται στους δρόμους της Τζέντα.

Μάλιστα, ο Special One εθεάθη να σφίγγει τα χέρια με τον πρόεδρο της Νιουκάστλ σε μια σύντομη συνάντηση. Ο Μουρίνιο έχει μιλήσει στο παρελθόν για την επιθυμία του να εργαστεί μια μέρα στη Σαουδική Αραβία, μετά την άνοδο του Saudi Pro League τους τελευταίους 18 μήνες. Όσον αφορά όμως το άμεσο μέλλον του, επιβεβαίωσε ότι επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην προπονητική, παραδεχόμενος ότι θα αναλάμβανε ένα πρότζεκ… αύριο, αν του άρεσε και ήταν η κατάλληλη ευκαιρία.

Όπως αναφέρει το talkSPORT, δήλωσε: «Δεν είμαι σε κατάσταση ξεκούρασης, θέλω να δουλέψω. Απλά δεν θέλω να πάρω τη λάθος απόφαση. Πρέπει να περιμένω τη σωστή και αυτή που θα μου δώσει κίνητρο. Αν μπορούσα να δουλέψω αύριο, θα δούλευα αύριο. Ελπίζω [να επιστρέψω στην προπονητική σύντομα]. Η Ρόμα ήταν σπουδαία που έφτασε σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς σε δύο χρόνια και αυτό είναι δύσκολο. Αλλά τώρα πρέπει να περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X