Στον Ολυμπιακό ξέχασαν οι «ευαίσθητοι» Κουντέ - Καμαρά που δεν παίζουν με Ατρόμητο!

Στον Ολυμπιακό ξέχασαν οι «ευαίσθητοι» Κουντέ - Καμαρά που δεν παίζουν με Ατρόμητο!
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός δεν... αντιμετωπίζει Κουντέ-Καμαρά του Ατρομήτου, ο ΠΑΟΚ Ουεντραόγκο-Χατζηστραβό με Πανσερραϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «ευαίσθητοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου και δη τα… παιδιά από τον Ολυμπιακό, «πιάστηκαν» από την υπόθεση Τσιλούλη ο οποίος πολύ τίμια και ώριμα «επικοινώνησε» την συμφωνία του με την ΑΕΚ και δεν έπαιξε κόντρα στην Ένωση στο ματς της κανονικής διάρκειας και χθες στα πλέι οφ.

Μίλησαν για «αλλοίωση» δίχως καμία ντροπή και ο κόσμος αρκεί να θυμηθεί τι συμβαίνει με τον Ατρόμητο φέτος. Μόνο φέτος για να μην πάμε στα παλαιότερα χρόνια… Φέτος λοιπόν ο Κουντέ και ο Αγκιμπού Καμαρά είναι δανεικοί από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο.

Ο ΟΣΦΠ συμφώνησε με την ομάδα του Περιστερίου να μην παίξουν αμφότεροι στα μεταξύ τους παιχνίδια. Έτσι ούτε στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη (μετά το ματς δόθηκε δανεικός ο Κουντέ), ούτε σε αυτό στο Περιστέρι έπαιξαν οι δύο παίκτες.

Η 11άδα του Ατρομήτου στο Καραϊσκάκη:

Τσιντώτας, Ασεβέδο, Τσακμάκης (59′ Αθανασίου), Κεχρίντα, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα (59′ Ντίρκς), Ρομπάιγ (73′ Τριμμάτης), Φριντζόνσον, Βέργος (66′ Αντζιέλσκι).

Η 11άδα του Ατρομήτου στο Περιστέρι:

Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Kεσχρίντα, Κουέν (85′ Κιβρακίδης), Ιμερέκοβ, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες (68′ Φριντζόνσον), Βαλένσια (76′ Βέργος), Γιουμπιτάνα (68′ Ρομπάιγ)

Τα παραπάνω ισχύουν και για τον ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό και τις περιπτώσεις Ουεντραόγκο, Χατζηστραβό που δεν έχουν αντιμετωπίσει την ομάδα που ανήκουν φέτος σε κανένα από τα 4 ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Ξεχνάνε βέβαια…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X