Γκαρσία: «Ισως ο Μελισσανίδης να μην με πουλήσει ποτέ, είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ»

Γκαρσία: «Ισως ο Μελισσανίδης να μην με πουλήσει ποτέ, είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Λιβάι Γκαρσία για όσα έχει πει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για εκείνον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετές είναι οι φορές που ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει υποκλιθεί στον Λιβάι Γκαρσία, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ο ίδιος αρνήθηκε προτάσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που ήρθαν για τον 26χρονο.

Εν τέλει όχι μόνο δεν πούλησε τον Λιβάι ο Μελισσανίδης, αλλά του ανανέωσε το συμβόλαιο αυξάνοντας τις απολαβές του και φέτος -όταν αγωνίζεται- ο επιθετικός από το Τρινιντάντ είναι αστμάτητος.

Μετά το ματς στη Λαμία και μιλώντας στη μεικτή ζώνη του ΔΑΚ ο Λιβάι ρωτήθηκε αν με τα γκολ που βάζει σκέφτεται ότι ο πρόεδρος δεν θα τον πουλήσει ποτέ.

Ο άσος της ΑΕΚ γέλασε και απάντησε ξεκάθαρα: «Ναι, το σκέφτομαι! Στην τελική αυτό που σκέφτομαι είναι ότι έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Οπότε μέχρι την τελευταία ημέρα που θα είμαι εδώ θα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος και θα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται».

Από εκεί και πέρα ο Γκαρσία είπε για το πρώτο και τρομερό γκολ που πέτυχε στη Λαμία:  «Νιώθω ευγνώμων γι’ αυτό το γκολ και επίσης νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτό το γκολ ήρθε σε μία στιγμή, που η χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, είχα κάποιες απογοητεύσεις σε προσωπικό επίπεδο, οπότε αυτό το γκολ έρχεται να… σπρώξει, να δώσει έξτρα κίνητρο και ενέργεια γι’ αυτό που χρειάζομαι».

Οι φορές που ο Μελισσανίδης υποκλίθηκε στον Λιβάι

Η αρχή είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2023. Ήταν μετά το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Μελισσανίδης με τη λήξη της αναμέτρησης βρέθηκε στα αποδυτήρια. Η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 3-0 των Πειραιωτών. Ο Μελισσανίδης αγκάλιασε όλους τους παίκτες, αλλά στάθηκε ιδιαίτερα στον πρωταγωνιστή της βραδιάς. Τα δυο από τα τρία γκολ της βραδιάς, τα πέτυχε ο Λιβάι Γκαρσία. Και αφού ο Μελισσανίδης του έκανε ίσως την πιο σφικτή αγκαλιά, μετά τον αποθέωσε και του έριξε την ατάκα στα ελληνικά. «Τι παιχτάρα είσαι; Τι παιχτάρα», φώναξε ο Μελισσανίδης στον Γκαρσία. Με τον Λιβάι να το απολαμβάνει χαμογελώντας.

Επικές ήταν οι ατάκες του Μελισσανίδη και στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους τον Μαΐο στην «OPAP Arena». «Ο Γκαρσία δεν πωλείται. Δεν πωλείται. Θα τον ρουφήξουμε, θα τον χαρούμε και θα δούμε μετά. Τώρα να τον πουλήσω που θέλω να τον χαρώ; Τα πάντα νομίζετε στη ζωή είναι τα φράγκα; Δεν πωλείται ο Γκαρσία. Θα παίξουμε Ευρώπη και μετά θα δούμε», είχε πει τότε στους ρεπόρτερ ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.

@aekfc Cheers to Levi👏 #aek_fc #aekfcseason2022_2023 #Garcia_7 #fy #fyp #aekoly ♬ πρωτότυπος ήχος – AEK FC

Και αφού είπε αυτά, οι ατάκες ήταν μοναδικές στη συνάντηση των δύο ανδρών στα γραφεία της Aegean τον περασμένο Ιούλιο, όταν εν μέσω της μεγάλης πρότασης από τη Λανς, ο Γκαρσία εν τέλει ανανέωσε και έμεινε στην ΑΕΚ.

Τότε ο Μελισσανίδης είχε φτιάξει ψυχολογικά τον Γκαρσία με ατάκες όπως «Σε λατρεύω, είσαι παιχταράς.Καταλαβαίνω οτι έρχονται προτάσεις. Εγώ δεν θέλω να σε πουλήσω. Θέλω να σε χαρώ. Να σε χαρεί η ΑΕΚ. Θέλω να σε ξεζουμίσω. Ξέρεις πόσο σε αγαπώ και σε εκτιμώ».

Γκαρσία: «Ισως ο Μελισσανίδης να μην με πουλήσει ποτέ, είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ»

Για να έρθει η νέα αποθέωση μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα, με τη λήξη της αναμέτρησης με τους Αρκάδες ο Μελισσανίδης βρέθηκε τα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Ήθελε να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες για τη νίκη και την εμφάνιση. Και το στιγμιότυπο που ξεχώρισε, ήταν η επική του ατάκα προς τον Λιβάι Γκαρσία που μπήκε ως αλλαγή αντί του Πόνσε και κατάφερε στο μισάωρο που αγωνίστηκε να σκοράρει μία φορά και να ΄έχει ακόμα δύο ευκαιρίες.

Στο βίντεο που ακολουθεί, από την παρακάμερα του ΑΕΚ TV, o Μελισσανίδης ακούγεται να λέει προς τον Γκαρσία που έχει μπει ήδη στα αποδυτήρια: «Γκαρσία τι παικταράς είσαι εσύ…Δεν θα σε πουλήσω ποτέ ρε…».

Δείτε τα βίντεο:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X