Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων της Λαμίας

Eικόνες πριν από τo Λαμία - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα των Play Offs

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε την δουλειά της και πέρασε με το εμφατικό 4-0 από την έδρα της Λαμίας. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που αγωνίστηκαν στο ματς της πρεμιέρας των Play Off

Τσίτσαν Στάνκοβιτς:  Στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού, χρειάστηκε δυο φορές να έχει γρήγορη αντίδραση, με γρήγορη έξοδο για να προλάβει φάση. Κατά τα άλλα σ’ όλο το υπόλοιπο ματς, δεν δέχθηκε πίεση και ήταν περίπου θεατής.

Λάζαρος Ρότα: Πήρε πολύ παιχνίδι από την πλευρά του. Και προσπάθησε να βγάλει συνεργασίες με τον Ελίασον. Περισσότερο αυτές κατέληξαν σε στατικές φάσεις για την ΑΕΚ. Ανασταλτικά κράτησε σωστά την θέση του σε κάποιες δύσκολες φάσεις. Έδωσε την… ασίστ με έξυπνη εκτέλεση πλαγίου στο γκολ του Πόνσε. Και γενικώς έκανε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο.

Ντομαγκόι Βίντα: Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού έδινε βάθος στην άμυνα της ΑΕΚ και προσπάθησε κρατώντας την θέση του σωστά να καλύψει κενά. Το έκανε με μεγάλη επιτυχία και χωρίς να πιεστεί και ιδιαίτερα. Έπαιξε πολύ με την εμπειρία του.

Άλεξ Κάλενς: Ήταν πολύ δραστήριος και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ήταν μέσα στις φάσεις κάθε φορά που η ΑΕΚ εκτελούσε κάποιο στημένο και γι αυτό και βρήκε γκολ. Ανασταλτικά ήταν θετικός, καθώς κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες.

Σταύρος Πήλιος: Πολύ δραστήριος από την πλευρά του. Πολλά ανεβάσματα και κυρίως πολλές πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια. Δεν δίστασε να δοκιμάσει τα πόδια του, αλλά δεν βρήκε εστία. Παρόλα αυτά πήρε πολύ παιχνίδι πάνω του.

Γενς Γιόνσον: Για ένα ακόμα ματς είναι ο παίκτης που έκανε τα πάντα στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Και στο ανασταλτικό κομμάτι, που πίεσε σωστά και έκλεψε και πολλές μπάλες, αλλά και στο δημιουργικό, καθώς μοίρασε αρκετές φορές παιχνίδι.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Δεν έχει ακόμα αγωνιστικό ρυθμό μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό. Και αυτό φάνηκε και σ’ αυτό το ματς που επέστρεψε και πάλι στην βασική ενδεκάδα. Δεν του βγήκαν όλα όσα δοκίμασε, ενώ έκανε και κάποια λάθη. Παρόλα αυτά και πάλι έτρεξε και πάλεψε πολύ.

Πέτρος Μάνταλος: Είχε πάρει πάνω το μεγαλύτερο κομμάτι της δημιουργίας της ΑΕΚ. Άλλαζε συνεχώς και θέσεις και πλευρές και τα πάντα, προκειμένου να βρει χώρους και τρόπους για να βοηθήσει στην σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, δεν του βγήκαν σχεδόν τα περισσότερα που δοκίμασε. Εξαίρεση η εκτέλεση του φάουλ, από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ.

Νίκλας Ελίασον: Πολύ δραστήριος από την δεξιά πλευρά. Δοκίμασε και να μοιράσει και να «τρυπήσει» την αντίπαλη άμυνα αλλά και να εκτελέσει ο ίδιος. Δεν του βγήκαν όλα όσα δοκίμασε. Παρόλα αυτά ήταν πολύ δραστήριος και πολύ δημιουργικός.

Ορμπελίν Πινέδα: Ξεκίνησε το ματς ως αριστερός ακραίος επιθετικός. Αλλά ειδικά από ένα σημείο και μετά, είχε μεγάλη ελευθερία στο παιχνίδι του. Βρέθηκε πολλές φορές ακόμα και να παίζει στο δεξί άκρο της επίθεσης. Πήρε μπάλες πάνω του και προσπάθησε πολύ να δημιουργήσει.

Έκι Πόνσε: Μέσα σ’ όλες τις φάσεις. Είτε ήταν στατική φάση, είτε ήταν σε ροή παιχνιδιού. Όσες φορές η μπάλα έφτασε σ’ αυτόν, απείλησε την αντίπαλη εστία. Και θα είχε σκοράρει πολύ νωρίτερα, αν δεν του είχε πει όχι ο τερματοφύλακας της Λαμίας και μάλιστα δυο φορές. Πέτυχε γκολάρα, στο πιο κατάλληλο σημείο του ματς.

Λιβάι Γκαρσία: Μπήκε ως αλλαγή. Έπαιξε αυτή την φορά ως δεξί εξτρέμ. Για πρώτη φορά από τότε που ο Αλμέιδα τον έκανε φορ. Πέτυχε δυο γκολ. Το ένα πιο… ποίημα, πιο έργο τέχνης από το άλλο. Και έκανε όργια μέσα στο γήπεδο.

Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς: Μπήκε ως αλλαγή και έπαιξε σε ρόλο δεκαριού. Και αυτός για πρώτη φορά. Έκανε και αυτός ένα εξαιρετικό ματς, έδωσε και την ασίστ για το δεύτερο γκολ του Γκαρσία.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Έπαιξε λίγο. Δεν πρόλαβε να κάνει πολλά πράγματα, παρόλα αυτά έπαιξε και σ’ έναν ρόλο πολύ ελεύθερο, στον λίγο χρόνο που αγωνίστηκε.

Εχσάν Χατζισαφί: Μπήκε και αυτός περισσότερο για να φρεσκάρει παίκτες ο Αλμέιδα. Αγωνίστηκε αρχικά ως αριστερό εξτρέμ. Και κάποια στιγμή βρέθηκε να παίζει ακόμα και δεξί μπακ.

Σέρχιο Αραούχο: Μπήκε και αυτός στο τελευταίο δεκάλεπτο. Έπαιξε ως σέντερ φορ. Μπήκε σε φάσεις και άνοιξε χώρους.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X