Premier League: Η Μπράιτον έβαλε σε... μπελάδες τη Νότιγχαμ, γλίτωσε τα χειρότερα η Γουέστ Χαμ (VIDEO)

Premier League: Η Μπράιτον έβαλε σε... μπελάδες τη Νότιγχαμ, γλίτωσε τα χειρότερα η Γουέστ Χαμ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Νίκη-αντίδοτο πήρε η Μπράιτον που «λύγισε» τη Νότιγχαμ Φόρεστ (1-0) και την κράτησε μόλις στο +3 από την επικίδνυνη ζώνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δόση… οξυγόνου και χαμόγελα για την Μπράιτον μετά από τρεις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις με αποκορύφωμα την ευρωπαϊκή τεσσάρα από τη Ρόμα.

Οι Γλάροι, χωρίς να εντυπωσιάσουν, έκαναν τη δουλειά απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ και την υπέταξαν με 1-0 στο «Άμεξ». Μπελάδων συνέχεια για τους Ρεντς που παραμένουν μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και τη Λούτον, έχοντας ωστόσο και ένα ματς περισσότερο.

Ανώτερη η ομάδα του Ντε Τσέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στο 29′ με το αυτογκόλ του Ομομπαμίντελε μετά την εκτέλεση φάουλ του Γκρος. Οι Γλάροι δεν τελείωσαν ποτέ το παιχνίδι, ωστόσο η Φόρεστ δεν εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές της και τα κουρασμένα πόδια του αντιπάλου της και αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με την ήττα που την κράτησε χαμηλά στη βαθμολογία της Premier League.

«Ξύπνησε» και έσωσε τον βαθμό η Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ του βασικού Ντίνου Μαυροπάνου φλέρταρε με τη σοκαριστική εντός έδρας ήττα από την Μπέρνλι, ωστόσο βρήκε τον εαυτό της στο δεύτερο μέρος και έσωσε τον βαθμό (2-2) που την κράτησε σε τροχιά Ευρώπης. Ο κεραυνός του Φοφανά (11′) και το άτυχο αυτογκόλ του Μαυροπάνου (45+1′) έδωσαν το γερό προβάδισμα στους Κλάρετς.

Στην επανάληψη όμως η ομάδα του Μόγιες αντεπιτέθηκε και δικαιώθηκε. Ο Πακετά μείωσε στα πρώτα δευτερόλεπτα του δεύτερου μέρους και στο 90′ ο Ινγκς που είχε περάσει αλλαγή λίγο πριν έσωσε τη Γουέστ Χαμ από την εκτός προγράμματος ήττα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X