Συνεχίζει την κλάψα ο Ολυμπιακός: «Η περίπτωση Τσιλούλη δεν συνιστά αλλοίωση; - Ντροπή να γίνονται τα πλέι οφ με τέτοιους όρους»

Συνεχίζει την κλάψα ο Ολυμπιακός: «Η περίπτωση Τσιλούλη δεν συνιστά αλλοίωση; - Ντροπή να γίνονται τα πλέι οφ με τέτοιους όρους»
Photo Credits: INTIME

Ατέλειωτο κλάμα από τον Ολυμπιακό για την υπόθεση του Σωτήρη Τσιλούλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έμεινε ασχολίαστη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η απόφαση της Λαμίας να μην χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια με την ΑΕΚ τον Σωτήρη Τσιλούλη κάνοντας λόγο για αλλοίωση των πλέι οφ λόγω της συνθήκης αυτής.

Μάλιστα, έκαναν αναφορά και στο θέμα της συννενόησης που υπήρξε μεταξύ της ομάδας της Φθιώτιδας και της ΑΕΚ για το θέμα των εισιτηρίων λέγοντας πως αφού αποφάσισε να δώσει εισιτήρια στην «Ένωση», αν και τελικά το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών ελέω ΔΕΑΒ, θα πρέπει να πράξει το ίδιο και με τις υπόλοιπες ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:

«Η Λαμία ανακοίνωσε επίσημα ότι ο καλύτερος παίκτης της, ο Τσιλούλης (αφού ο Καρλίτος πουλήθηκε) δεν θα παίξει στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, ενώ θα παίξει στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ . Αυτό από μόνο του δεν αλλοιώνει τα Play Off; Επίσης όπως ενημερωθήκαμε υπήρχε συνεννόηση να πάρουν εισιτήρια οι φίλοι της ΑΕΚ. Φανταζόμαστε ότι ο Δήμαρχος Λαμίας και ιδιοκτήτης της ομάδας δε θα αρνηθεί την παρουσία των φιλάθλων των άλλων τριών ομάδων! Είναι ντροπή να γίνονται τα playoffs με τέτοιους όρους και Υπουργοί και κράτος να κάνουν πως δε βλέπουν!».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X