Παυλίδης: Σκόραρε κόντρα στην Εξελσιορ και έφτασε τα 50 γκολ με την φανέλα της Άλκμααρ στο πρωτάθλημα (VIDEO)

Παυλίδης: Σκόραρε κόντρα στην Εξελσιορ και έφτασε τα 50 γκολ με την φανέλα της Άλκμααρ στο πρωτάθλημα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Παυλίδης με το σημερινό του τέρμα κόντρα στην Εξέλσιορ έφτασε αισώς τα 50 στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με την Άλκμααρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το 2ο γκολ στην μεγάλη νίκη της Άλμααρ επί της Εξέλσιορ με 4-0 και έφτασε έτσι τα 50 γκολ στο πρωτάθλημα με την φανέλα της Άλκμααρ.

Ο Έλληνας επιθετικός δέχθηκε μία υπέροχη σέντρα από τον Σουγκαβάρα και μ’ ένα εξαιρετικό τελείωμα στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα. Με το τέρμα αυτό ο Παυλίδης βελτίωσε την φετινή συγκομιδή του φτάνοντας τα 22 γκολ στην Eredivisie και ισοφάρισε τον πρώτο σκόρερ της λίγκας, Λουκ Ντε Γιονγκ της Αϊντχόφεν.

Όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Με το γκολ αυτό έφτασε τα 50 στο πρωτάθλημα με την φανέλα της Άλκμααρ, κάτι που έχουν καταφέρει μόλις τρεις παίκτες τον αιώνα αυτό (Κένεζ Πέρεζ και Μουνίρ Ελ Χαμνταουί οι άλλοι δύο) και μόλις έξι στην ιστορία της ομάδας συνολικά.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X