Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (10/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (10/3)

Ανάλυση και προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κυριακή σήμερα και η μάχη της ΑΕΚ στη Λαμία δεσπόζει στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ (17:00): Η σεζόν για τη Λαμία είναι ήδη επιτυχημένη, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετέχει στα playoffs. Είχε δύο καλά και ένα κακό διάστημα στην πορεία της ως την 6η θέση, που είναι και το ταβάνι της ωστόσο για το υπόλοιπο της διαδικασίας. Ο Βόκολος άλλαξε επίπεδο στο παιχνίδι της ομάδας του, καθώς άφησε κατά μέρος τη… μιζέρια στο χορτάρι και έδωσε ένα σαφώς πιο επιθετικό προφίλ. Ικανή μεσοεπιθετικά, ευάλωτη ωστόσο ανασταλτικά η Λαμία, που δεν έχει καμία πίεση πλέον στα ματς που ακολουθούν. Έκλεισε την κανονική περίοδο με τρεις σερί ήττες, ωστόσο αυτό δεν λέει κάτι ενόψει playoffs. Απώλεια ο Καρλίτος, που πήγε στην Αστάνα. Δεν αλλάζει πάντως πολλά στη γενική εικόνα. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Βόκολος. Κεκλεισμένων των θυρών το ματς.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ (17:00): Το 3-3 με τον Άρη στο φινάλε της κανονικής περιόδου, έριξε την ΑΕΚ από την κορυφή. Το χάντικαπ του ενός βαθμού από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ δεν λέει κάτι, ωστόσο η ΑΕΚ απώλεσε το ψυχολογικό μομέντουμ. Με ρεκόρ 17Ν-8Ι-1Η, η ομάδα του Αλμέιδα ήταν απόλυτα συνεπής στα ντέρμπι, εντούτοις άφησε βαθμούς σε ματς που ήταν του χεριού της. Κυρίως γιατί έδειξε ολιγωρία στην διαχείριση καταστάσεων. Επιθετικά έχει πάντα τον τρόπο της, στα μετόπισθεν ωστόσο δεν έχει την συγκέντρωση που την διέκρινε πέρσι. Δεν ανακοίνωσε αποστολή για το «Αθανάσιος Διάκος» ο Αλμέιδα. Τιμωρημένος ο Τσούμπερ, πιθανότερος αντικαταστάτης ο Λιούμπιτσιτς. Αμφίβολος ο Λιβάι, υποψήφιος να επανέλθει στο βασικό σχήμα ο Μουκουντί.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  (17:45): Η Λίβερπουλ «πετάει φωτιές» και με το 5-1 επί της Σπάρτα Πράγας, για τους «16» του Europa League, έφτασε τις 7 διαδοχικές νίκες με 21-4 τέρματα! Και μέσα σε αυτά τα ματς είναι και το τρόπαιο του Λιγκ Καπ Αγγλίας με το 1-0 επί της Τσέλσι στην παράταση. Με το διπλό στην Τσεχία ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση και αυτό της επιτρέπει να προετοιμαστεί για το αποψινό ντέρμπι κορυφής χωρίς επιπλέον πίεση. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, θυμίζουμε, είχε νικήσει 1-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ με το γκολ του Νούνιες στο 99’. Και τώρα, θέλει να κάνει ένα καθοριστικό βήμα για τον τίτλο, γνωρίζοντας ότι με νίκη θα αφήσει τη μεγάλη της αντίπαλο ακόμη πιο πίσω. Σίγουρα εκτός για το ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι είναι οι Άλισον (τερματοφύλακας), Αλεξάντερ-Άρνολντ (δεξί μπακ), Μάτιπ (κεντρικός αμυντικός), Γκράβενμπερχ (μέσος), Τιάγκο Αλκάνταρα (μέσος), Μπάιτσετιτς (μέσος), Τζόουνς (μέσος), Ζότα (επιθετικός), Ντόουκ (εξτρέμ). Την ίδια ώρα, ο Σαλάχ είναι έτοιμος, όπως και ο Γκόμες, αμφίβολος είναι ο Κονατέ, ο οποίος χτύπησε στην Πράγα και έγινε αλλαγή.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  (17:45): Σε τρομερή κατάσταση είναι και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία «τρέχει» ένα σερί 5 διαδοχικών νικών μετά τα 3-1 απέναντι σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κοπεγχάγη, σε Premier League και Champions League, αντίστοιχα, την τελευταία εβδομάδα. Συνολικά, μάλιστα, μετά την ήττα με 1-0 από την Άστον Βίλα στις 6 Δεκεμβρίου, μετράει 18 νίκες και 2 ισοπαλίες, έχοντας σε κορυφαία κατάσταση τα μεγάλα της αστέρια, τον Χάαλαντ και τον Ντε Μπρούινε. Στο ευρωπαϊκό ματς που προηγήθηκε, κέρδισε «σβηστά» και χωρίς να πιεστεί, άλλωστε, ήταν πιο άνετη καθώς είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ και στη Δανία. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, νίκησε με ανατροπή τη Γιουνάιτεντ και έδειξε για άλλη μία φορά τη μεγάλη απόσταση που χωρίζει τα δύο κλαμπ τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα εκτός για το ντέρμπι κορυφής ο Γκρίλις (μεσοεπιθετικός), πρόβλημα έχει προκύψει και με τον Ντοκού (εξτρέμ) και δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X