Οι αριθμοί του Λαμία - ΑΕΚ μέσα από τα «μάτια» της Super League

Οι αριθμοί του Λαμία - ΑΕΚ μέσα από τα «μάτια» της Super League
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέροντα στατιστικά και αριθμοί για το Λαμία - ΑΕΚ μέσα από τα... μάτια της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λαμία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη διαδικασία των Stoiximan Playoffs και γίνεται η ένατη ομάδα που βάζει το όνομά της στη λίστα αυτή από το 2019-20 που η διαδικασία γίνεται και με τη συμμετοχή του πρώτου της βαθμολογίας. Γενικά στα Playoffs με όλες τις μορφές που έχουν διεξαχθεί από το 2007-08 μέχρι και σήμερα, έχουν αγωνιστεί 13 ομάδες και η Λαμία γίνεται η 14η.

Αυτή είναι η 8η φορά που θα υποδεχθεί την ΑΕΚ η Λαμία και μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να σημειώσει νίκη απέναντί της σε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, αφού στις επτά συναντήσεις τους μέχρι τώρα έχει δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, ενώ ως φιλοξενούμενη μετρά επτά ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η ΑΕΚ έχει επικρατήσει στις οκτώ τελευταίες διαδοχικές αναμετρήσεις τους ανεξάρτητα έδρας και μάλιστα στις επτά από αυτές η Λαμία δεν είχε καταφέρει να σημειώσει ούτε τέρμα. Αυτό συνέβη στην τελευταία τους αναμέτρηση, η οποία έγινε στις 24 Φεβρουαρίου 2024 στη Λαμία και οι Κιτρινόμαυροι πήραν τη νίκη με 3-1.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

ΓΚΟΛ: 3-12

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X