Εκτός Euro U-17 η εθνική παίδων, ηττήθηκε από τη Σλοβακία

Εκτός Euro U-17 η εθνική παίδων, ηττήθηκε από τη Σλοβακία
Photo Credits: INTIME

Ηττα για την Εθνική παίδων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεύτερη ήττα σε δύο παιχνίδια για την Εθνική Παίδων, που μετά το 0-2 από την Ουκρανία στην πρεμιέρα έχασε σήμερα και από την Σλοβακία με 1-0 στο γήπεδο της Παναχαϊκής, για την 2η αγωνιστική της elite round του EURO U-17.

Κατά συνέπεια η Ελλάδα, όπως και η Ελβετία που επίσης μετρά δυο ήττες, έμειναν χωρίς βαθμό στον όμιλο και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Στην πρώτη θέση με έξι βαθμούς εκάστη βρίσκονται Ουκρανία και Σλοβακία.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με μοναδική ευκαιρία εκείνη στο 34ο λεπτό: ο Λουζάλε έκανε την ατομική ενέργεια και μπήκε στην περιοχή, βρέθηκε απέναντι στον Μπελερή αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 57΄ ο Πάβλικ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η Εθνική προσπάθησε να αξιοποιήσει την αριθμητική υπεροχή της αλλά δεν κατάφερε να κάνει τις ευκαιρίες που θα της επέτρεπαν να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Ζάγιατς.

Στο 83΄ ο Μιχαηλίδης γύρισε την μπάλα στον επερχόμενο Μύθου που σούταρε απάνω από το δοκάρι και δυο λεπτά αργότερα (85΄) ο Βάλκο βρήκε τον Λουζάλε, ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση έχοντας το χώρο και νίκησε τον Μπελερή για το τελικό 1-0.

Στον άλλο αγώνα του γκρουπ η Ουκρανία νίκησε 3-0 την Ελβετία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και την άφησε επίσης χωρίς βαθμό.

Στην τελική φάση της διοργάνωσης (Κύπρος, 20 Μαΐου-5 Ιουνίου) προκρίνονται οι 15 ομάδες από την Elite Round (8 επικεφαλής και 7 καλύτεροι δεύτεροι) και η διοργανώτρια Κύπρος.

ΕΛΛΑΔΑ (Άγγελος Χατζόπουλος): Μπελερής, Βυρσοκινός, Κοσίδης, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Ζουριδάκης (71′ Μπέρδος), Σαρρής (58′ Μιχαηλίδης), Τζαμαλής (58′ Ντούγκα), Ντάνι (71′ Καραργύρης), Τσιτσιλάς (58′ Μύθου), Σώκος.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Μπράνισλαβ Φόντρεκ): Ζάγιατς, Τουράνσκι, Μπάλογκ, Πάβλικ, Στρούτσκα, Λουζάλε (91′ Μίσιακ), Μπουκόφσκι (60′ Ντάνιελ), Βλνα, Τρέλλο (72′ Οσμάν), Οκάλ, Πίρα (60′ Βάλκο).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X