Ξεκάθαρος ο Γουόκερ: «Δεν θέλω να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Άρσεναλ»

Ξεκάθαρος ο Γουόκερ: «Δεν θέλω να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Άρσεναλ»
Photo Credits: INTIME

Για τη μη επιθυμία του να κατακτήσει την Premier League η Άρσεναλ μίλησε ο Κάιλ Γουόκερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κούρσα για τρεις στη φετινή Premier League, με τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ να διεκδικούν τον τίτλο, που μόνο μία ομάδα θα κατακτήσει στο τέλος.

Παρόλα αυτά, ο Κάιλ Γουόκερ είναι ξεκάθαρος για τον σύλλογο που δεν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Άγγλος αμυντικός σε δηλώσεις που παραχώρησε ρωτήθηκε για τη μάχη του τίτλου, λέγοντας πως δεν θέλει να κάνει δικό της το στέμμα η Άρσεναλ, καθώς στο παρελθόν ήταν παίκτης της Τότεναμ.

Θυμίζουμε πως ο 33χρονος ήταν οκτώ χρόνια στη μισητή αντίπαλο των «κανονιέρηδων», μετρώντας 227 συμμετοχές πριν μετακομίσει στην πόλη του Μάντσεστερ το 2017.

«Είναι τόσο δύσκολο. Δεν θέλω να κερδίσει η Άρσεναλ, εξαιτίας της Τότεναμ. Νομίζω ότι (η Άρσεναλ) έχει τον βοηθό προπονητή μας (Αρτέτα) ως προπονητή της. Έχετε τον Ζιντσένκο, ο οποίος νομίζω ότι είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της, και τον Ζεσούς. Αλλά, θα τους δώσω τα εύσημα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα», ήταν τα λόγια του Γουόκερ για τη μάχη στο Νησί.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X