«O Aλόνσο δεν πρέπει να πάει Λίβερπουλ, αλλά να περιμένει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης»

«O Aλόνσο δεν πρέπει να πάει Λίβερπουλ, αλλά να περιμένει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην γενικός διευθυντής του συλλόγου από το Λεβερκούζεν, Ράινερ Κάλμουντ, μίλησε σχετικά με το μέλλον του Τσάμπι Αλόνσο και σε ποια ομάδα θα τον έβλεπε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μέλλον του Τσάμπι Αλόνσο είναι το θέμα συζήτησης εδώ και αρκετό καιρό πλέον, με την Μπάγερν και την Λίβερπουλ να είναι οι επικρατέστερες ομάδες και την Ρεάλ Μαδρίτης όμως να ρίχνει κάποιες κλεφτές ματιές.

Τελευταία δημοσιεύματα τον ήθελαν να αρνείται την Λίβερπουλ για την Μπάγερν Μονάχου, αλλά το Sport1 υποστηρίζει ότι περιμένει για να διαδεχτεί τον Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρώην γενικός διευθυντής του συλλόγου από το Λεβερκούζεν, Ράινερ Κάλμουντ, υποστηρίζει ότι ο Αλόνσο θα πρέπει να μην βιαστεί και να παραμείνει στην ομάδα, μέχρι να αδειάσει ο χώρος στη Ρεάλ Μαδρίτης και να πάει εκεί.

«Ο Αλόνσο θα πρέπει να αντισταθεί στην επιθυμία να επιστρέψει βιαστικά στο Άνφιλντ, να διατηρήσει την εστίασή του στη συνεχίσει στο BayArena και να περιμένει την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Όσο για το αν πιστεύει πως θα φύγει για τη Λίβερπουλ απάντησε:

«Δεν νομίζω ότι ο Αλόνσο θα το έκανε αυτό. Φυσικά είναι μια καλή επιλογή. Ο Αλόνσο κέρδισε το Champions League με τη Λίβερπουλ και το πρωτάθλημα τρεις φορές με την Μπάγερν. Πρέπει επίσης να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στη Ρεάλ Μαδρίτης – εάν ο Αντσελότι παραιτηθεί νωρίτερα. Δεν θα τον συμβούλευα απαραίτητα να πάει στη Λίβερπουλ ως διάδοχος του Κλοπ. Θα του πρότεινα να μείνει στη Λεβερκούζεν για άλλα δύο χρόνια και μετά ίσως αντικαταστήσει τον Αντσελότι».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X