Στην αντεπίθεση η Λαμία: «Έγιναν αιτήματα στην Αστυνομία αλλά δεν ανταποκρίθηκε» - Τι θα ισχύσει με όσους είχαν πάρει εισιτήριο

Στην αντεπίθεση η Λαμία: «Έγιναν αιτήματα στην Αστυνομία αλλά δεν ανταποκρίθηκε» - Τι θα ισχύσει με όσους είχαν πάρει εισιτήριο
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαμία για το ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την έντονη αντίδραση της Λαμίας προκάλεσε η απόφαση να διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους η αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ (17:00) για την πρεμιέρα των πλέι οφ επειδή όπως ισχυρίζεται η ΔΕΑΒ δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες ασφαλείας στο «Αθανάσιος Διάκος».

Σε νέα ανακοίνωσή της, η ομάδα της Φθιώτιδας αναφέρει πως έγιναν αιτήματα στην Αστυνομία ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, όμως εκείνη δεν ανταποκρίθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους ότι παρόλο που από το πρωί της Παρασκευής 8/3 και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έγιναν αιτήματα προς την Αστυνομία, προκειμένου να μεταβεί στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” και να πιστοποιήσει την τοποθέτηση και την σωστή λειτουργία του κλειστού κυκλώματος εποπτείας του γηπέδου, αυτή δεν ανταποκρίθηκε.

Ως εκ τούτου η ΔΕΑΒ έβγαλε σήμερα το βράδυ την τελική της απόφαση για απόρριψη της αίτησής μας, για ανάκληση της προηγούμενης απόφασής της για διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών της αναμέτρησης με την ΑΕΚ την Κυριακή 10/3. Έτσι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού.

Ενημερώνουμε λοιπόν τους όλους τους φιλάθλους οι οποίοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για την παραπάνω αναμέτρηση ότι αυτά ακυρώνονται και από Δευτέρα θα γίνεται η σταδιακή επιστροφή των χρημάτων τους με τον ίδιο τρόπο που τα προμηθεύτηκαν».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X