Χάου: «Ο Τρίπιερ θα χάσει τους δύο επόμενους αγώνες»

Χάου: «Ο Τρίπιερ θα χάσει τους δύο επόμενους αγώνες»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Έντι Χάου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δεξιός μπακ της Νιούκαστλ, Κίραν Τρίπιερ, δεν θα αγωνιστεί στους επόμενους δύο αγώνες με ελαφρύ τραυματισμό και πιθανότατα θα χάσει τα φιλικά της Αγγλίας αργότερα αυτόν τον μήνα, δήλωσε  σήμερα (8/3) ο Έντι Χάου.

Ο 33χρονος αντιμετώπισε το πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εντός έδρας νίκης 3-0 της Νιούκαστλ επί της Γουλβς την περασμένη αγωνιστική.

Η Νιούκαστλ επισκέπτεται την  Τσέλσι τη Δευτέρα (11/3), και στη συνέχεια (16/3)  θα φιλοξενηθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Αγγλία, εν τω μεταξύ, αντιμετωπίζει τη Βραζιλία και το Βέλγιο στο Γουέμπλεϊ στις 23 και 26 Μαρτίου, αντίστοιχα.

«Ο τραυματισμός του Κίραν  είναι ένας ελαφρύς τραυματισμός», είπε ο Χάου στους δημοσιογράφους.

«Οι εξετάσεις έδειξαν  ότι πιθανότατα να  μείνει εκτός για τα επόμενα δύο παιχνίδια και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει για το πρώτο παιχνίδι μετά τη διεθνή διακοπή, αν και αυτό δεν είναι εγγυημένο. Από όσο ξέρω δεν θα πάει στην εθνική Αγγλίας», πρόσθεσε.

Η Νιούκαστλ, όγδοη στο πρωτάθλημα με 40 βαθμούς σε 27 αγώνες, θέλει να ξαναβρεθεί στην καλύτερη της κατάσταση:

«Τελειώνουν τα παιχνίδια και η σεζόν φαίνεται σαν να έχει περάσει τόσο γρήγορα, είμαστε εδώ τώρα με ελάχιστους αγώνες και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι», είπε ο Χάου.

«Προσπαθούμε να ανακτήσουμε τα καλύτερα επίπεδα απόδοσης μας. Έχουμε υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό μας και δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε, αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στο 100% όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X